Spaghetti Carbonara
Czas przygotowania: | |
Rodzaj kuchni: | |
Na ile osób: | 2-4 |
- SPAGHETTI CARBONARA ORYGINALNY WŁOSKI PRZEPIS I MOJE WYKONANIE , ZAPRASZAM NA FILM ,SKŁADNIKI; SER PARMEZAN 10dkg, SER PECORINO (owczyI SER TWARDY) 10 dkg,GUANCIALE (BOCZEK Z PODGARDLA) 20dkg, PANCETTA (BOCZEK DŁUGO DOJRZEWAJĄCY) 15 dkg,1 OPAKOWANIE MAKARONU, 3 JAJKA, NATKA PIETRUSZKI, 2 MAŁE CEBULE, 2 ZĄBKI CZOSNKU, OLIWA Z OLIWEK, PIEPRZ CZARNY, KOLOROWY,SÓL
zapraszam na film z przygotowaniem w/w carbonara na youtube film znajduje się pod nikiem mega51,pozdrawiam
Przepis dodał użytkownik mega
Kategoria przepisów | |
Rodzaj potrawy | |
Sposób przygotowania | |
Główne składniki |
Podziel się opinią
Komentarze