Trwa ładowanie...
d4gq9ez
d4gq9ez

Ogórki małosolne bez wody. Sprytny sposób na przetwory

Przepis

Ogórki małosolne lubi chyba każdy. Kiszenie ich w tradycyjny sposób zajmuje kilka dni. Jest jednak sposób, aby to znacznie przyspieszyć i mieć już po 24 godzinach pyszne, chrupiące i pachnące ogórki małosolne. Oprócz tego to doskonały sposób na transport tych smakołyków. Woreczki - bo o nich mowa - nie zajmują dużo miejsca, są wygodne, a po zjedzeniu zawartości można je wyrzucić lub zwinąć i zabrać do domu. Sami wypróbujcie ten sposób, a przekonacie się, jakie to proste i szybkie. Sprytny przepis poleca autorka bloga "Daylicooking".

3.5
(32 głosy)
Oceń:
d4gq9ez
Czas przygotowania:
Rodzaj kuchni:
Na ile osób:

3-4

Ogórki małosolne bez wody. Sprytny sposób na przetwory
www.daylicooking.pl
Ogórki małosolne bez wody. Sprytny sposób na przetwory
d4gq9ez

Podziel się opinią

79
24
Share
d4gq9ez
d4gq9ez

d4gq9ez
d4gq9ez
d4gq9ez