Trwa ładowanie...
d3h9gw9
10-02-2009 18:38

Sos chrzanowy

Przepis

Na wielkanocnym stole obowiązkową pozycją jest sos chrzanowy. Można go przygotować na wiele sposobów i w każdym wydaniu smakuje doskonale. Zobacz nasz przepis.

d3h9gw9
4.0
(1 głos)
Oceń:
Czas przygotowania:
Okazja:
Getty Images
Źródło: Getty Images
Składniki
  • 1 średni korzeń chrzanu
  • 1 szklanka majonezu
  • 1/2 szklanki gęstej śmietany
  • ocet
  • cukier
  • sól
Przepis

Chrzan zetrzeć na tarce, dodać do majonezu, wymieszać ze śmietaną. Doprawić do smaku. Podawać do jaj ugotowanych na twardo i zimnych mięs.

Przepis dodał użytkownik suzume

Sos chrzanowy
Kategoria przepisów
Sposób przygotowania
Główne składniki

Podziel się opinią

Share
d3h9gw9

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d3h9gw9
d3h9gw9
d3h9gw9
d3h9gw9
Więcej tematów
d3h9gw9