18-01-2009 16:49
Sos chrzanowo-borówkowy do mięs
Przepis
Połączenie borówek i chrzanu wydaje się nieco zaskakujące. Jednak zapewniam, że ten słodko-ostry sos jest po prostu przepyszny. Doskonale komponuje się z mięsami i wędlinami. Wypróbujcie go na Święta.
Oceń jako pierwszy:
Czas przygotowania: | |
Rodzaj kuchni: | |
Na ile osób: | 2-3 |
Okazja: |
Źródło: 123
Przepis
Wszystkie składniki wymieszać. Można czegoś dodać więcej w zależności od upodobań. Pyszny sos do kaczki, schabu, gęsiny, karkówki.
Przepis dodał użytkownik teresa-kr
Sos chrzanowo-borówkowy do mięs
Kategoria przepisów | |
Sposób przygotowania | |
Główne składniki |
Podziel się opinią
Komentarze
Trwa ładowanie
.
.
.