Twarożek z pomidorami. Szybkie śniadanie na lato
Świeże pieczywo i twarożek ze szczypiorkiem i pomidorkami koktajlowymi to sposób na szybkie letnie śniadanie.
Czas przygotowania: | |
Rodzaj kuchni: | |
Na ile osób: | 1 |
Rodzaj diety: |
- 1 twarożek wiejski
- 1 ząbek czosnku
- 3-4 pomidorki koktajlowe
- szczypiorek
- sól
- pieprz do smaku
- Rozgnieść czosnek z solą, wymieszać z twarożkiem i posiekanym szczypiorkiem.
- Doprawić solą i pieprzem do smaku. Na wierzchu ułożyć ćwiartki pomidorków.
Chcesz się pochwalić swoimi kulinarnymi osiągnięciami? Masz ciekawy przepis? Prześlij nam przez dziejesie.wp.pl
Kategoria przepisów | |
Sposób przygotowania | |
Główne składniki |
Podziel się opinią
Komentarze