Trwa ładowanie...
d39w3z3
20-12-2012 10:20

Wigilijna zupa krem z łososia norweskiego

Przepis

Masz ochotę nieco odświeżyć tradycyjne świąteczne menu? Podaj na stół zupę krem z norweskiego łososia. zupa jest łatwa do przyrządzenia i bardzo smaczna.

d39w3z3
Oceń jako pierwszy:
Czas przygotowania:
Rodzaj kuchni:
Na ile osób:

3-4

Okazja:
123
Źródło: 123
Składniki

30 dkg filetów łososia ze skórą
15 dkg wędzonego łososia w płatach
2 łyżki masła
2 łyżki mąki
1 łyżeczka szafranu
1 łyżeczka soku z cytryny
1 litr bulionu rybnego
sól, biały pieprz

Przepis dodał użytkownik ada1952

Wigilijna zupa krem z łososia norweskiego
Kategoria przepisów
Sposób przygotowania
Główne składniki

Podziel się opinią

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d39w3z3
d39w3z3
d39w3z3
d39w3z3
Więcej tematów
d39w3z3

Pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie lub jakiekolwiek inne wykorzystywanie treści dostępnych w niniejszym serwisie - bez względu na ich charakter i sposób wyrażenia (w szczególności lecz nie wyłącznie: słowne, słowno-muzyczne, muzyczne, audiowizualne, audialne, tekstowe, graficzne i zawarte w nich dane i informacje, bazy danych i zawarte w nich dane) oraz formę (np. literackie, publicystyczne, naukowe, kartograficzne, programy komputerowe, plastyczne, fotograficzne) wymaga uprzedniej i jednoznacznej zgody Wirtualna Polska Media Spółka Akcyjna z siedzibą w Warszawie, będącej właścicielem niniejszego serwisu, bez względu na sposób ich eksploracji i wykorzystaną metodę (manualną lub zautomatyzowaną technikę, w tym z użyciem programów uczenia maszynowego lub sztucznej inteligencji). Powyższe zastrzeżenie nie dotyczy wykorzystywania jedynie w celu ułatwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz korzystania w ramach stosunków umownych lub dozwolonego użytku określonego przez właściwe przepisy prawa.Szczegółowa treść dotycząca niniejszego zastrzeżenia znajduje siętutaj