PrzepisySałatka rybna na krakersach. Ozdoba świątecznego stołuKrewetki w tempurze. Pomysł na niebanalną przekąskęBabeczki z ciasta francuskiego z mięsnym farszemSajgonki, które bez trudu przygotujesz w domuZiemniaki Hasselback z bekonem. Przystawka, która zapada w pamięć na długoAwokado z wędzonym łososiem i rukolą. Przepyszne połączenieFajerczaki z farszem z kiełbasą i pieczarkamiSchab po warszawsku. Kultowy smak nie tylko od świętaRoladki z ciasta francuskiego. Błyskawiczna przekąska z piekarnikaPlacek drożdżowy z jagnięciną i pietruszkąZiemniako-cebulaki. Przepyszne bułeczki z cebulowym farszemKurczak w cieście francuskim. Szybka przekąskaSandwiche ze śledziem. Przepis Ewy WachowiczFrytki halloumi. Zrób, jeśli znudziły ci się smażone ziemniakiNietypowe gofry z trzech składników. Ten smak zachwycaDomowy żel energetyczny. Idealna przekąska nie tylko dla sportowcówFaszerowane bułeczki z patelni. W sam raz na domówkęFasolka szparagowa w cieście serowymCebula smażona w cieście. Pyszna przekąskaPudding z jaj. Ozdoba świątecznego stołuJajka w sosie musztardowymJajka z pastą z pieczarekPostna kanapka ze śledziem według Ewy WachowiczZielone koniczynki z dipem serowym na Dzień Świętego PatrykaJajka faszerowane tuńczykiem z ogórkiem konserwowymOpiekane roladki z tortilli z warzywami i żółtym seremKruche ciasteczka z nadzieniem. Przepyszna przekąskaWegańskie spring rollsyMini pizze. Pyszny sposób na karnawałową przekąskęMercimek köftesi. Tureckie klopsiki z soczewicy i kaszy bulgurSeler à la śledź z kiszonym ogórkiem i koperkiemFrancuskie ślimaczki z szynką i parmezanemRacuchy z jabłkami i peperonata z oliwkami Zawijaniec pizzowy. Receptura ma prawie 130 latPizza z figami i szynką parmeńską. Lepszej nie jadłeśKapuściane placuszki. Regionalny przysmakFaszerowana dynia. Słodki smak jesieniSmak dzieciństwa. Chleb maczany w jajku z patelniDomowe chipsy z jarmużu. Chrup je bez wyrzutów sumienia Placki ziemniaczano-szpinakowe z guacamole. Klasyk w nowej odsłonie1234...8