Jajka w sosie musztardowym
Przepis
Klasyczny przepis na jajka w sosie musztardowym. Nie może ich zabraknąć na wielkanocnym stole. Danie warto udekorować solidną porcją posiekanego szczypiorku lub pietruszki. Przepis z bloga "Królestwo Garów".
2.6
(5 głosów)
Oceń:
Czas przygotowania: | |
Rodzaj kuchni: | |
Na ile osób: | 2-4 |
Okazja: |
Źródło: Królestwo garów
Składniki
Przepis
Jajka ugotować na twardo, ostudzić, obrać ze skorupki, przekroić wzdłuż na pół. Śmietanę wymieszać z chrzanem, doprawić do smaku musztardą, solą i cukrem. Jajka ułożyć na półmisku i oblać sosem.
Polecamy też: tort czekoladowy korzenny
Chcesz się pochwalić swoimi kulinarnymi osiągnięciami? Masz ciekawy przepis? Prześlij nam przez dziejesie.wp.pl
Jajka w sosie musztardowym
Kategoria przepisów | |
Sposób przygotowania | |
Główne składniki |
Podziel się opinią
10
5
Komentarze
Trwa ładowanie
.
.
.