PrzepisyKrucha tarta z kurkami i ricottąTarta z jeżynamiKrucha tarta z owocamiQuiche z zielonym groszkiem, pomidorkami i fetąTarta Tatin z truskawkamiMini tarty z szynką parmeńską, serem i figamiTorcik Charlotte z truskawkamiTruskawkowe jocondeFrancuskie naleśniki z pomarańczami wg przepisu z 1910 r.Rabarbarowe tartaletki z sosem truskawkowymTarta z zielonymi warzywamiTartaletki ze szparagami i sosem śmietanowo-serowymTarta z jajkiem, kiełbasą i serkiemPissaladière francuski sposób na pizzęPain perdu - Tosty francuskie z pomarańcząFrancuska zupa BouillabaisseTort dacquoiseTarta parmezanowa z pieczonymi pomidorami i paprykąTarta twarogowa z marchewkąKurczak z grzybami w cieście a’lawellingtonTOSTY FRANCUSKIE Z DŻEMEM TRUSKAWKOWYMPotato gratin. Jak zrobić zapiekankę ziemniaczaną po francusku?Smażona pierś kaczki z ziemniakami gratin. Domowy obiad w wersji premiumCiasto francuskie z serowo-szpinakowym farszemCiasto francuskie zapiekane z warzywami i kremowym serkiemTarta brzoskwiniowo-malinowaTarta z fenkułem i łososiemTarta cytrynowa z malinamiGałąź wigilijnaZupa Velute z zielonych szparagówCytrynowa tarta z czekoladąGruszki zapiekane w cieście francuskim z gorgonzolą i orzechamiPrzepis na romantyczną kolację. Makaron z boczniakami, kurczakiem i nutą truflowąFrancuska zupa cebulowa. Tak pyszna, że będziesz gotować co tydzieńCamembert zapiekany w cieście francuskimAromatyczna tarta grzybowa. Tak smakuje jesieńPasztet francuski z cielęciny. Wyjdzie kremowy i pysznyCassoulet. Francuski gulasz z mięsem i fasoląCasserole z kurczakiem, ziemniakami i fasolkąSałatka nicejska z grillowanym tuńczykiem1234