PrzepisyTarta mocno czekoladowa z ciasteczkamiPate z wędzonego łososia. Pomysł na kanapkiTarta z jabłkami i żurawiną. Wypełni zapachem cały domTarta na słodko z dyni, batata i mascarpone. Podaj na kolacjęPyszna przekąska z piekarnika. Francuskie roladki z parówką i seremTarta malinowa. Wykorzystaj mrożone owoceRogaliki z szynką, serem i czerwonym pesto. Szybka przekąskaTartaletki ze śledziem z kremową nutą. W sam raz na razCiasto francuskie z pomidorami i serem. Smakuje obłędnie, a przygotujesz je w chwilęRożki francuskie z jabłkami, krówką i bananem. Słodka przekąska w kilka chwilJabłkowe róże z ciasta francuskiego. Szybki deser z sezonowymi owocamiTarta serowa z kurkami. Smakowite zwieńczenie sezonuTarta tatin z gruszkami. Wymarzony deser na jesieńSałatka z ciecierzycy i kaszy bulgur z warzywami i sosem winegretŚniadanie po francusku. Brioszki z powidłami śliwkowymiKotlety po parysku. Sekret tkwi w panierceDeser ceniony od lat. Tarta ze śliwką według przepisu z 1837 rokuTarta z cebulowym farszem. Prosty sposób na obiadSerca karczochów zapiekane z parmezanem i koperkowy sos aioli. Pochwała obfitościPikantne paluchy francuskie. Chrupiąca przekąskaFrancuski deser na letnie upały. Crème brûlée z bazyliiTarta tatin z truskawkami. Francuski klasyk w nowej odsłonieTarta szpinakowa według przepisu z 1910 r. Zawsze się udajeMini tarty ze szparagami. Sezonowe pysznościTarta cytrynowa z cytrynową beząCiasteczka z musztardą i serem. Chrupiąca, pikantna przekąskaPaluchy francuskie nadziane jarmużem z serkiem kozim i mięsem z indykaJednogarnkowe gratin dauphinois. Zapiekane ziemniaki w śmietanieTrójkąty francuskie z jabłkiem. Zrób zgodnie z przedwojenną recepturąQuiche wegetariański z pomidorkami koktajlowymi i ricottą. Konkurencja dla pizzyNajsmaczniejsze tymbaliki, czyli galaretki drobiowe z dodatkamiOmlet z karmelizowanymi owocami i lodami. Pomysł na słodkie śniadanie lub deserFrancuska zupa cebulowa. Rozgrzewająca i pełna smakuPyszna tarta z cebulką i potrójnym serem. Prosty sposób na rodzinną kolacjęPyszna tarta z borówkami i bezą. Idealna na podwieczorekGruszki pięknej Heleny. Wyśmienity deser we francuskim styluDrobiowe roladki z dzikim ryżem. Pełne smaku i aromatuQuiche z cukinią i serem pleśniowymZakręcone ślimaczki z ciasta francuskiego z łososiemTarta z warzywami i kurczakiem1234