Ciasteczka z musztardą i serem. Chrupiąca, pikantna przekąska
Ciasteczka z musztardą i serem to propozycja ekspresowych, wytrawnych wypieków. Zdecydowanie należą do tych, które podczas różnego rodzaju spotkań znikają jako jedne z pierwszych. Sprawdzony przepis prosto z bloga "Just my delicious".
Czas przygotowania: | |
Rodzaj kuchni: | |
Na ile osób: | 2-3 |
Okazja: |
- 1 płat gotowego ciasta francuskiego
- kilka łyżek musztardy francuskiej
- garść-dwie startego sera cheddar
Płat ciasta posmaruj równomiernie musztardą, rozsyp ser, zawiń w rulon. Pokrój w talarki. Ułóż je na blasze pokrytej papierem do pieczenia. Piecz w 190 stopni C przez około 5-10 minut do czasu, aż ciasteczka będą apetycznie złociste i aromatyczne.
Zobacz także: bułki na parze z kakao
src="https://d.wpimg.pl/1931691600--870918204/bulki.jpg"/>
Polecamy wideo: Zapiekanka z pomidorami i fetą. Szybki obiad w greckim stylu
Kategoria przepisów | |
Rodzaj potrawy | |
Sposób przygotowania | |
Główne składniki |
Podziel się opinią
Komentarze