PrzepisyPieczone falafele. Zdrowa przekąska dla całej rodzinySałatka ze świeżych ogórków i marynowanej cebuliWarzywne kotleciki na mące z ciecierzycy i płaskurkiStir-fry z komosą ryżową. Zdrowy obiad w azjatyckim styluCzosnkowe tofu z brązowym ryżem i poremKotlety bezrybne z tofuPotrawka z młodego chlebowcaTofu w roli wątróbki z cebulką i jabłkiemToskański gulasz z ziemniaków i jackfruita Wegańskie spring rollsySzybkie ciasto marchewkoweRyż z zielonymi warzywami i pietruszkąSałatka z komosą ryżową i granatemSeler à la śledź z kiszonym ogórkiem i koperkiemPulpety z czerstwego pieczywaGołąbki z kaszą i ziemniakamiPierogi ruskie Góralska kwaśnicaSałatka z pieczonym burakiem, fetą i sosem musztardowo-miodowymKukułcze gniazdoTofurnik królewski. Roślinna wersja klasycznego wypiekuBułeczki cynamonoweKoperek na zimę z solą. Jeszcze zdążysz zrobić zapasySzybki makaron z pomidorowym sosemMakaron ze szpinakiemMakaron z bakłażanem i pomidoramiPasta z fasoli z pieczonym czosnkiemMakaron quinoa z pieczoną dyniąMakaron gryczany z bakłażanem Kokosowy makaron po tajskuGroszkowy makaron w pomidorach z groszkiem i fasoląKolorowa sałatka na śniadanie. Prosta i szybkaKrem z pieczonych pomidorów z czosnkiem i karmelizowaną cebuląWegańskie klopsiki w tajskim sosie. Podaj na obiadHummus z buraka. Ten kolor zachwyca Sałatka z kuskusem. Patent na szybki i lekki obiadSycąca zupa z kukurydzą i szpinakiem. Wegańska i bezglutenowaGołąbki z młodej kapusty ze szpinakiem i kaszą kuskusFasolka szparagowa po libańsku. Smakuje obłędniePasztet z cukinii. Nie tylko dla jaroszy1234