PrzepisyGołąbki z ziemniakami i grzybkamiRoladki schabowe. Tak przygotowane mięso rozpływa się w ustachFilet z dorsza po szlacheckuKluseczki kładzione z leśnymi grzybami, serkiem ricotta i ziołamiWigilijna kapustaBigos tradycyjnyWątróbka cielęca w czerwonym winieBigos z pieczarkamiŚledź po kaszubskuMakaron ze szpinakiem. Ekspresowy patent na obiadRydze duszone po cygańsku. Gratka dla miłośników grzybówKarp na ostro rodem z CzechDrożdżowe pierożki z kapustą i grzybamiDorsz duszony z pieczarkamiWykwintny obiad na świąteczny stółŚwiąteczne roladki ze schabu w galarecieŚledzie w warzywach z grzybamiGulasz hiszpański. Aromatyczny, rozgrzewający i pysznyDorsz z warzywami po węgierskuZrazy z grzybami w esencjonalnym sosie. Obiad palce lizaćBigos z fasolki szparagowej. Prosto, szybko i smacznieGulasz wołowy w węgierskim stylu. Doskonale rozgrzewa i syciRoladki śląskie. Obiad, któremu trudno się oprzećMakaronowa zapiekanka z warzywamiKabaczki faszerowane. Pyszny letni obiadFasolka szparagowa z patelni. Aromatyczna i pysznaOzorki wieprzowe w słodko-ostrym sosieRoladki z kurczaka duszone z warzywamiNaleśniki faszerowane pieczarkamiBigos wegetariański. Smakowita wersja polskiego klasykuSandacz na szpinaku z kremem z porów. Wyjątkowy przepis Magdy GesslerFasolka po bretońsku. Zrób na obiad polski klasyk z kiełbasąLeczo. Cały obiad w jednym garnkuZrazy wołowe z musztardą i boczkiem. Przepis krok po krokuNie masz pomysłu na obiad? Podaj białą kiełbasę duszoną w winieBiała kiełbasa na ostroSpaghetti z sosem pomidorowym. Pyszne i prosteLeczo Stefy do słoików. Zrób zapas na zimęPolędwiczka wieprzowa w sosie chrzanowym. Banalnie prosty przepisBoeuf strogonoff. Co to jest i jak go przygotować?1...10111213