PrzepisyBiałe kiełbaski z jabłkami. Prosto i wykwintnie nie tylko na WielkanocDrobiowa szyneczka z szynkowara z suszonymi pomidoramiKaczka po poznańsku. Regionalny przysmak na twoim stolePierekaczewnik - tradycyjny specjał z PodlasiaKotlet lwowski. Przepyszny sposób na rodzinny obiadSzynka pieczona z butelkiWieprzowe steki. Najlepiej smakują prosto z patelniRozbratel wolno pieczony. Gratka dla mięsożercówPorchetta. Pieczeń wieprzowa po włoskuKarczek przekładany kapustąBitki schabowe w sosie chrzanowym Baleron pieczonyDomowy pasztet pieczonyTuszonka w słoikuKiełbasa bałkańskaSchab pieczony w majoneziePasztet z grzybamiPasztet z wątróbek drobiowychSznycle z indyka z cebulkąKurczak marmurkowyPapryki faszerowane mięsem drobiowym, fasolą i kukurydząKotlety pożarskie. Klasyka na obiadŻeberka marynowane w wodzie z ogórków kiszonychRyż z mięsem mielonym i warzywami Gołąbki bez zawijaniaGulasz w sosie śmietanowo-pomidorowymPolędwiczka wieprzowa w cieście francuskimWołowina z szynkowaruPulpety w sosie marchewkowo-koperkowym, ryż i czerwona kapusta Mielone kule w delikatnym curry z soczewicąDrobiowe kotleciki Szu Szu. Posmakują dzieciakomNadziewane piersi z kurczakaZłocisty kurczak z cytrynąPierogi a la pizzaPieczeń z indyka z morelami i orzechami Kurczak z ryżem i warzywamiBabcine cepelinyPad thai z kurczakiem. Smak AzjiZłocisty kurczak na ostro. Zachwyci się cała rodzinaKurczak pieczony z winem i kurkami1...345...12