PrzepisySchab pieczony w majoneziePasztet z grzybamiPasztet z wątróbek drobiowychSznycle z indyka z cebulkąKurczak marmurkowyPapryki faszerowane mięsem drobiowym, fasolą i kukurydząKotlety pożarskie. Klasyka na obiadŻeberka marynowane w wodzie z ogórków kiszonychRyż z mięsem mielonym i warzywami Gołąbki bez zawijaniaGulasz w sosie śmietanowo-pomidorowymPolędwiczka wieprzowa w cieście francuskimWołowina z szynkowaruPulpety w sosie marchewkowo-koperkowym, ryż i czerwona kapusta Mielone kule w delikatnym curry z soczewicąDrobiowe kotleciki Szu Szu. Posmakują dzieciakomNadziewane piersi z kurczakaZłocisty kurczak z cytrynąPierogi a la pizzaPieczeń z indyka z morelami i orzechami Kurczak z ryżem i warzywamiBabcine cepelinyPad thai z kurczakiem. Smak AzjiZłocisty kurczak na ostro. Zachwyci się cała rodzinaKurczak pieczony z winem i kurkamiPieczone udka z kaczki. Niezwykle delikatne i soczysteGrillowana rolada z kurczaka, z cukinią i brązowymi pieczarkamiŁopatka w sosie normandzkim. Smak FrancjiRoladki wołowe z rusztu. Mięso wyjdzie soczyste i miękkieDuszona pieczeń wołowa według przepisu z 1913 r.Kurczak po kaszubsku z warzywami. Pysznie i zdrowo na talerzuOszukane gołąbki zapiekane pod serową pierzynkąWyjątkowe gołąbki. Przygotujesz w niecałą godzinęUdka pieczone w marynacie z ajwaru. Obiad palce lizaćPieczone żeberka według Ewy Wachowicz. Palce lizaćSoczyste klopsiki w esencjonalnym sosie z figamiCzerwone kopytka, duszony schab i surówka z kapustyŻeberka w marynacie miodowo-musztardowejKurczak w bazylii. Pachnie obłędnieKlopsiki z indyka w aromatycznym sosie pomidorowym1...345...12