PrzepisyZrazy polowe według receptury z 1882 rokuZrazy wołowe zawijane z boczkiem i ogórkiem. Obiad palce lizaćWołowina zapiekana z warzywami na patelni, z zasmażanymi buraczkami i sosem koperkowymZrazy wołowe po staropolsku. Prosty sposób na pyszny obiadRozgrzewająca zupa na jesień. Treściwa i aromatycznaZapiekanka makaronowa z brokułem i wołowiną. Pyszny pomysł na obiadGulasz węgierski na bogato. Syci na długo i świetnie smakujeStrogonow – pomysł na obiad dla całej rodziny. Smaczne i sycące danieDomowy hamburger wołowy z frytkami. Chrupiący i pysznyWołowina duszona z pieczarkamiPlacki ziemniaczane z aromatycznym sosemTortilla z wołowiną i kurkamiZrazy z marynowanej w winie wołowiny z boczkiem i śliwkamiPieczeń wołowa na dzikoKotlety mielone pieczonePierogi z mięsem i kasząDomowy burger z konfiturą z cebuliLahmacunPlacki ziemniaczane z pikantnym gulaszemPasztet wielkanocny z grzybami leśnymiWęgierska zupa gulaszowaKonkurencja dla niedzielnego rosołku. Wietnamska zupa pho z wołowinąZupa gulaszowa z kasząRosół wietnamski z wołowinąMięsna sałatka SzefaPrzepyszny hamburger z polskiej wołowinyRyż po meksykańskuGrillowane steki z TequilląDomowe flaczki wołowe. Jak przygotować tradycyjne flaki?Węgierski bogracz, który możesz zrobić w domuModra kapusta, rolada i kluski. Przepis na obiad po śląskuWęgierski bogracz. Smakuje wybornieTradycyjny domowy pasztetHamburger wołowy z ostrym sosem remouladeTa zupa budzi wiele kontrowersji. Jak zrobić czerninę?Mięsne kulki z oliwkami. Alternatywa dla klasycznych mielonychMiękkie i kruche bitki wołowe. Bardzo proste i smaczne Gulasz z suszonymi owocami. Smakuje obłędnieWęgierski bogracz krok po kroku. Doskonała zupa na chłodyPasztet w słoninie z sosem żurawinowym123