PrzepisyŚwiąteczny Gravlax z sosem jogurtowo-koperkowymŁosoś z dodatkiem puree z batatów z surówką z seleraKarp faszerowany kaszą gryczaną i grzybami leśnymiRyba pod serowo-musztardową pierzynkąSmakowity tatar ze śledziaŚledzie z rodzynkami w sosie pomidorowymŚledź z ogórkami konserwowymi w sosie majonezowo-musztardowymTuńczyk po koreańsku. Smakowity sposób na rybęŁosoś zapiekany z ziemniakami i z poremSzczupak wigilijnyWigilijny karp panierowany w krakersachWigilijny karp z jogurtowym sosemŁosoś w sosie teriyaki. Przepis na pyszną i soczystą rybęFilet z dorsza duszony w pomidorach. Błyskawiczny obiadRyba po singapursku. To połączenie zachwyca smakiemKarp w sosie pomidorowymŚledź pod pierzynkąRyba pieczona z orzechamiRyba w cieście piwnymRyba po greckuRyba w sosie śmietanowo-ziołowymKarp marynowany w occie. Pyszna przekąska nie tylko od świętaŚledzie z rodzynkami w pomidorach. Palce lizaćŚledzie w zalewie pomidorowo-miodowejŚledziowa sałatka kaszubska z rodzynkamiRyba w panierce z włoszczyznyŚledz w oleju. Klasyczny przepisKarp zapiekany w śmietanieKarp smażony w cieście piwnymKarp po burgundzku. Oryginalny przepis na wigilijny stółKarp faszerowany po żydowskuRyba i ziemniaki z kombiwaru. Szybki obiadRyba pod pierzynkąRyba po japońsku. Sekretem jest pomidorowa zalewaPstrąg zapiekany w cieście francuskim z kurkamiGlazurowany łosoś z piekarnika. Wyjdzie soczysty i aromatycznyRyba po grecku klasycznieRyba pieczonaŚledź po japońskuŁosoś w azjatyckim stylu z piekarnika. Smakuje bajecznie12345