Trwa ładowanie...
d4ifso4
18-12-2011 10:04

Ryba pod serowo-musztardową pierzynką

Przepis

Gwarantuję, że ryba pod serowo-musztardową pierzynką posmakuje waszym najbliższym. Ja najczęściej podaję ją z ryżem i zielonym groszkiem. prosty i sprawdzony przepis na obiad.

d4ifso4
3.0
(6 głosów)
Oceń:
Rodzaj kuchni:
Na ile osób:

2-3

Okazja:
123
Źródło: 123
Składniki
  • filety z ryby (bez skóry)
  • 3 łyżki tu wstaw treść
  • 3 łyżki musztardy
  • garść startego żółtego sera
  • tarta bułka
  • przyprawy (np. papryka, pieprz ziołowy)
Przepis

Rybę zamarynować w pikantnych przyprawach (wg uznania). Następnie ułożyć na blasze wyłożonej folią do pieczenia. Majonez, musztardę, ser - wymieszać i nałożyć grubą warstwę na filety. Posypać tartą bułką.
Piec w temperaturze 200 st. C, aż filety nabiorą złotobrązowego koloru.

Przepis dodał użytkownik Emi71000

Ryba pod serowo-musztardową pierzynką
Kategoria przepisów
Sposób przygotowania
Główne składniki

Podziel się opinią

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d4ifso4
d4ifso4
d4ifso4
d4ifso4
Więcej tematów
d4ifso4