Trwa ładowanie...
d41h64e
d41h64e

Ryba pod serowo-musztardową pierzynką

Przepis

Gwarantuję, że ryba pod serowo-musztardową pierzynką posmakuje waszym najbliższym. Ja najczęściej podaję ją z ryżem i zielonym groszkiem. prosty i sprawdzony przepis na obiad.

3.0
(6 głosów)
Oceń:
d41h64e
Rodzaj kuchni:
Na ile osób:

2-3

Okazja:
Ryba pod serowo-musztardową pierzynką
123
Ryba pod serowo-musztardową pierzynką
Składniki
  • filety z ryby (bez skóry)
  • 3 łyżki tu wstaw treść
  • 3 łyżki musztardy
  • garść startego żółtego sera
  • tarta bułka
  • przyprawy (np. papryka, pieprz ziołowy)
Przepis

Rybę zamarynować w pikantnych przyprawach (wg uznania). Następnie ułożyć na blasze wyłożonej folią do pieczenia. Majonez, musztardę, ser - wymieszać i nałożyć grubą warstwę na filety. Posypać tartą bułką.
Piec w temperaturze 200 st. C, aż filety nabiorą złotobrązowego koloru.

Przepis dodał użytkownik Emi71000

Ryba pod serowo-musztardową pierzynką
Kategoria przepisów
Sposób przygotowania
Główne składniki
d41h64e

Podziel się opinią

Share
d41h64e
d41h64e

d41h64e
d41h64e
d41h64e