Trwa ładowanie...
dvh8ni9
03-01-2009 20:24

Ryba pieczona

Przepis

To jest chyba najprostszy, a zarazem najsmaczniejszy przepis na pieczona rybę. Wystarczy obłoży rybkę masłem i oprószyć sola himalajską, a następnie położyć na ruszcie. Pycha!

dvh8ni9
Oceń jako pierwszy:
Czas przygotowania:
Rodzaj kuchni:
Na ile osób:

2-3

Okazja:
Shutterstock
Źródło: Shutterstock
Składniki
Przepis

Oczyszczoną rybę osolić, na wierzchu położyć masło i upiec na ruszcie.

Przepis dodał użytkownik agata.17ko

Ryba pieczona
Kategoria przepisów
Sposób przygotowania
Główne składniki

Podziel się opinią

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
dvh8ni9
dvh8ni9
dvh8ni9
dvh8ni9
Więcej tematów
dvh8ni9

Pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie lub jakiekolwiek inne wykorzystywanie treści dostępnych w niniejszym serwisie - bez względu na ich charakter i sposób wyrażenia (w szczególności lecz nie wyłącznie: słowne, słowno-muzyczne, muzyczne, audiowizualne, audialne, tekstowe, graficzne i zawarte w nich dane i informacje, bazy danych i zawarte w nich dane) oraz formę (np. literackie, publicystyczne, naukowe, kartograficzne, programy komputerowe, plastyczne, fotograficzne) wymaga uprzedniej i jednoznacznej zgody Wirtualna Polska Media Spółka Akcyjna z siedzibą w Warszawie, będącej właścicielem niniejszego serwisu, bez względu na sposób ich eksploracji i wykorzystaną metodę (manualną lub zautomatyzowaną technikę, w tym z użyciem programów uczenia maszynowego lub sztucznej inteligencji). Powyższe zastrzeżenie nie dotyczy wykorzystywania jedynie w celu ułatwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz korzystania w ramach stosunków umownych lub dozwolonego użytku określonego przez właściwe przepisy prawa.Szczegółowa treść dotycząca niniejszego zastrzeżenia znajduje siętutaj