Pomidory faszerowane pastą jajeczną. Pyszne i proste
Faszerowane jajka to klasyk na wielkanocnym stole. Kasia proponuje jednak pomidory nadziane jajeczną pastą. Warto się skusić. Więcej pyszności znajdziecie na "Kwelka gotuje".
Czas przygotowania: | |
Rodzaj kuchni: | |
Na ile osób: | 1-2 |
Okazja: |
Jajka obierz i pokrój w drobną kosteczkę lub rozgnieć widelcem. Rybę rozdrobnij. Wymieszaj w miseczce jajka z rybą, dopraw solą i pieprzem. Dodaj majonez. Pomidory opłucz, przekrój na pół i delikatnie wydrąż środki Gotowym farszem nadziewaj połówki pomidora lub papryki. Udekoruj posiekaną natką i rzodkiewkami. Jedz na zdrowie!
Zobacz też przepis na zupę z selerów i jabłek
src="https://d.wpimg.pl/1631309182--712966046/zupa.jpg"/>
Kategoria przepisów | |
Sposób przygotowania | |
Główne składniki |
Podziel się opinią
Komentarze