ycipk-3jxxqq
ycipk-3jxxqq

Pomidory faszerowane pastą jajeczną. Pyszne i proste

Przepis

Faszerowane jajka to klasyk na wielkanocnym stole. Kasia proponuje jednak pomidory nadziane jajeczną pastą. Warto się skusić. Więcej pyszności znajdziecie na "Kwelka gotuje".

Trwa ładowanie...
ycipk-3jxxqq
Zdjęcie Kwelka gotuje
Podziel się
Składniki
  • 3 pomidory lub czerwone papryki
  • 2 jajka ugotowane na twardo
  • 300 g wędzonego pstrąga
  • sól, pieprz
  • 1 łyżka majonezu (opcjonalnie)
  • natka pietruszki i rzodkiewka do dekoracji
Przepis

Jajka obierz i pokrój w drobną kosteczkę lub rozgnieć widelcem. Rybę rozdrobnij. Wymieszaj w miseczce jajka z rybą, dopraw solą i pieprzem. Dodaj majonez. Pomidory opłucz, przekrój na pół i delikatnie wydrąż środki Gotowym farszem nadziewaj połówki pomidora lub papryki. Udekoruj posiekaną natką i rzodkiewkami. Jedz na zdrowie!

0
komentarze
Głosuj
Głosuj
0
Wow!
0
Ważne
0
Słabe
0
Straszne
ycipk-3jxxqq
ycipk-3jxxqq
ycipk-3jxxqq
ycipk-3jxxqq