Trwa ładowanie...
d2cnfso
08-05-2008 21:53

Jajka po wiedeńsku

Przepis

Jajka po wiedeńsku to wspaniała propozycja na białkowo-tłuszczowe śniadanie, które nasyci nas na długie godziny i sprawi, że będziemy mieć znacznie więcej energii. Zobacz, jak je przygotować.

d2cnfso
5.0
(2 głosy)
Oceń:
Czas przygotowania:
Rodzaj diety:
Okazja:
Getty Images
Źródło: Getty Images
Składniki
  • 8 jajek
  • 4 łyżeczki masła
  • sól
Przepis

Jajka gotujemy na miękko. Jajka wybijamy do ogrzanych szklaenk. Do każdej szklanki wkładamy łyżeczkę masła. Podajemy na spodeczku z łyżeczką. Doprawiamy do smaku.

Przepis dodał użytkownik patii.1

Jajka po wiedeńsku
Kategoria przepisów
Sposób przygotowania
Główne składniki

Podziel się opinią

1

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d2cnfso
d2cnfso
d2cnfso
d2cnfso
Więcej tematów
d2cnfso

Pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie lub jakiekolwiek inne wykorzystywanie treści dostępnych w niniejszym serwisie - bez względu na ich charakter i sposób wyrażenia (w szczególności lecz nie wyłącznie: słowne, słowno-muzyczne, muzyczne, audiowizualne, audialne, tekstowe, graficzne i zawarte w nich dane i informacje, bazy danych i zawarte w nich dane) oraz formę (np. literackie, publicystyczne, naukowe, kartograficzne, programy komputerowe, plastyczne, fotograficzne) wymaga uprzedniej i jednoznacznej zgody Wirtualna Polska Media Spółka Akcyjna z siedzibą w Warszawie, będącej właścicielem niniejszego serwisu, bez względu na sposób ich eksploracji i wykorzystaną metodę (manualną lub zautomatyzowaną technikę, w tym z użyciem programów uczenia maszynowego lub sztucznej inteligencji). Powyższe zastrzeżenie nie dotyczy wykorzystywania jedynie w celu ułatwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz korzystania w ramach stosunków umownych lub dozwolonego użytku określonego przez właściwe przepisy prawa.Szczegółowa treść dotycząca niniejszego zastrzeżenia znajduje siętutaj