PrzepisyPieczarki faszerowane z rusztu. Podaj do dania głównegoSmaki Polski: forszmak lubelski. Jednogarnkowe danie, które zastąpi cały obiadLeczo z fasolki szparagowej. Przełam tradycjęLetnia przekąska - cebula faszerowana z grilla Tortilla de patatas con chorizo. Hiszpański omlet z ziemniaków i pikantnej kiełbasyChłopska zapiekanka z ziemniakami i kiełbasą. Syci na długoPyttipanna - danie z resztek po szwedzku. Podaj na obiadBabka ziemniaczana. Prosty pomysł, pyszny smakZapiekane ziemniaczki z kiełbasą, czosnkiem i serem. Prosty hit z grilla lub piekarnikaZiemniaki smażone z chorizoFasolka po bretońskuWiejski makaron z kiełbasą i pieczarkamiBigos w wersji lightNaleśniki z kiełbasą i sosem serowymSałatka musztardowaTarta z jajkiem, kiełbasą i serkiemBiały barszcz na zakwasie i śmietanieŚwięcelnik. Śląski przysmak na twój stółNiemieckie kiełbaski z curryRozgrzewające leczo z kiełbasą i chiliNaleśniki a'la pizza. Fantastyczny obiad dla całej rodzinyBaba ziemniaczana z seremMakaron w sosie pomidorowym z kiełbasą i seremBigos z cukiniiRoladki nadziewane żółtym serem na sałatce z botwinyPieczone papryki faszerowane kaszą jaglanąLasagne z chorizo, czterema serami, selerem naciowym i pieczarkamiSzybciej się nie da! Fasolka po bretońsku w mniej niż 30 minutBigos z pieczarekBiała kiełbasa zapiekanaRolady schabowe. Soczyste i miękkieFasolka po bretońskuŻurek wielkanocnyBigos z rodzynkamiŚwiąteczna sałatka warzywnaBigos tradycyjnyBigos od świętaOszczędna zupa piwnaFaszerowane ziemniaczki. Sposób na pyszną i tanią przekąskęBigos staropolski123