PrzepisyMandarynkowy sernik z mascarpone i polewą z białej czekoladyBarszcz biały chrzanowy w chlebie. Przetestuj przed świętamiBabka piaskowa budyniowo-biszkoptowaFasolowy pasztet dyniowy. Pyszny na kanapkiRolada schabowa z boczkiem i żurawiną. Doskonała na ciepło i na zimnoBiała kiełbasa zapiekana w boczku z winem lub piwemProstszego przepisu nie znajdziesz. Wystarczą 3 składniki na genialny sernikRolada z indyka faszerowana grzybami i śliwkąDomowy majonez w wersji light. Nie tylko do sałatkiMarynata Brantevik. Zastąpi tradycyjnego śledzikaŚwiąteczny piernik na piwie. Przepis Ewy WachowiczSłonecznikowe klopsiki. Lepsze niż z IkeiSernik orzechowy Ewy Wachowicz. Kremowy i aksamitnyŚwiąteczny przekładaniec z jabłkami i serem. Palce lizaćPasztet z gęsi z suską sechlońską. Specjał nie tylko na ŚwiętaChleb we włoskim stylu. Zawsze się udajeSchabowe roladki z gruszką i miodem na ostro. Mięso rozpłynie się w ustachBabka piaskowa z malinami. Słodki pomysł na podwieczorekKulinarna podróż po Kaszubach. Szmurowana kaczka w roli głównejKiszka pasztetowa według przepisu z 1931 r. Warto przypomnieć sobie ten smakDomowy chlebek bez zagniatania. Prosty i szybki przepisAksamitny sernik z borówkami. Rozpływa się w ustachDomowy chleb gryczany. Takiego nie kupisz w piekarniPasztet z cukinii. Nie tylko dla jaroszyBabka ponczowa. Podaj na świąteczny stółJajka na chmurce. Przepyszny patent na śniadanieBiała kiełbasa w porach. Nie tylko na WielkanocSałatka jajeczna z anchois na chrupiącym chlebku. Szwedzki klasyk Świąteczny sernik gotowany. Ciasto, które rozpływa się w ustach Pasztet z cielęciny z żurawiną. Odświętny polski specjałMarchewkowy miodny kuch. Świąteczny specjał z KaszubPasztet z karpia. Rybny przysmak nie tylko od świętaDelikatny sernik świąteczny według Lary Gessler. Wegetariański pasztet musztardowo-grzybowy, w kruchym cieście. W sam raz na świętaSernik z masłem orzechowym precelkami i czekoladą. Pyszny słodko-słony wypiekCiasto ze świeżą żurawiną. Doskonałe na świąteczny stółŻurek jak u prababci. Receptura z 1910 rokuPierś gęsi duszona w cydrze. Smakuje nie tylko od świętaPasztet z grzybów leśnych. Aromatyczny, pyszny i prostyJajka a’la Carina1234...6