PrzepisyBogaty rosółDomowa konfitura z truskawek. Bez zbędnej chemii i zagęstnikówSzybki makaron farfalle z groszkiem i szynkąZupa krem z porów. Delikatna i nieziemsko aksamitnaJaja faszerowane rybą wędzonąBigos staropolskiOgórki kanapkowe z curryNajlepsze na świecie pierogi z truskawkami. Sprawdzony przepisSzparagi zapiekane pod sosem beszamelowym. Najlepszy przepisZupa z kurczakiem i kukurydzą. Świetnie rozgrzewa i dodaje siłPierogi z kapustą i mięsemPierogi z musem truskowkowymPulpeciki z makaronemPierogi ze szpinakiemModra kapusta, rolada i kluski. Przepis na obiad po śląskuŚnieżny makowiec siostry Anastazji. Przepyszne ciacho nie tylko na świętaGalaretki drobioweZupa ogórkowa z łososiemTyrolski krupnik na wędzonce. Aromatyczny i sycącyKarp faszerowany po żydowskuZupa z awokado z kolendrą. Aromatyczna i kremowaŁazankiKotlety warzywno-pieczarkoweUszkaZupa pieczarkowa z knedelkamiSałatka jarzynowaMakaron ze szpinakiem i ricottąSpaghetti z oliwą i czosnkiemMakaron z mięsem mielonym w sosie pomidorowymPierogi z kapustą i grzybamiPenne z brokułami, orzechami i serem fetaChłodnik paprykowy. Orzeźwia i gasi pragnienieKremowa i aksamitna. Przepis na chorwacką zupę pietruszkowąChińska zupa krewetkowaCassoulet. Francuski gulasz z mięsem i fasoląZupa z białej fasoliWęgierski bogracz. Smakuje wyborniePrzepyszny sposób na bób. W tej wersji smakuje wyśmienicieRozgrzewające mleko z czosnkiem. Babciny sposób na przeziębienieFasolka po bretońsku1...242526...31