Karp z warzywami
Karp w galerecie z warzywami będzie ozdobą świątecznego stołu. Ryba nie tylko pięknie się prezentuje, ale przede wszystkim zachwyca smakiem.
Czas przygotowania: | |
Rodzaj kuchni: | |
Na ile osób: | 2-3 |
Okazja: |
Rybę sprawić, pozostawiając głowę i ogon, gotować z przyprawami ok. 20 min. Wyjąć, ułożyć na półmisku, ostudzić. Wywar przecedzić, połączyć z rozpuszczoną żelatyną, podgrzać, ostudzić, polać rybę. Zostawić do stężenia, obłożyć ugotowanymi brokułami, marchewką i plasterkami zeszklonej czerwonej cebuli, ozdobić.
Przepis dodał użytkownik oliwkowa
Kategoria przepisów | |
Rodzaj potrawy | |
Sposób przygotowania | |
Główne składniki |
Podziel się opinią
Komentarze