PrzepisySernik z brzoskwiniami i kruszonką. Zawsze się udajeSernik brzoskwiniowyKeks WandziMiękki, aromatyczny i soczysty schab. Najprostszy przepis na pieczone mięsoDodaj do gołąbków. Jeden składnik całkowicie odmieni ich smakPieróg z kaszą gryczaną i kurkamiPrzepyszna drożdżówka z rabarbarem. Zniknie do ostatniego okruszkaChleb z suszonymi śliwkamiSchab pieczony z ziołami. Sposób na soczyste i aromatyczne mięsoŚlimaczki cynamonowe. Przepyszne, miękkie i delikatneMakowiec zawijanyDrożdżowe pierożki z kapustą i grzybamiPieczona karkówka ze śliwkami. Sposób na soczyste i aromatyczne mięsoChleb żytniŻurek w chlebie własnego wypiekuPasztet świątecznyRolada ze schabu z pieczarkami zawinięta w boczekŚwiąteczny keksWielkanocna szynka pieczona z mozzarellą, pomidorami i oliwkamiPączki. Prostszego przepisu nie znajdzieszDrożdżowe rogaliki z konfiturą. Słodki dodatek do kawyMakowiec podtapianyZnakomity pasztet domowy. O niebo lepszy niz sklepowyDomowe jagodzianki. Tak pyszne, że trudno się oprzećŻeberka z figami. Tak przygotowane mięso wyjdzie niewiarygodnie miękkieSchab nadziewany morelami. W sam raz na rodzinny obiadSernik z brzoskwiniami. Nie ma lepszego ciasta na rodzinne uroczystościBarszcz królewski na dziczyźnie. Lepszego jeszcze nie jadłeśPlacek drożdżowy ze śliwkamiWieprzowina ze szpinakiem i mangoIzaura na wodzie gazowanej i oleju.Dip z orzechami, czosnkiem i pieprzem do kotletów jagnięcych1...3456