PrzepisyLekki sos tatarskiGrillowane kotlety jagnięce z sosem tzatziki i warzywami smażonymi na patelniZapiekana cebula faszerowana mięsem mielonymPieczony schab ze śliwką w sosie majerankowymUdka kurczaka w glazurze z arbuza i sezamemKarkówka z francuską musztardą i sosem tzatzikiKlasyczna sałatka jarzynowaRyba pod serowo-musztardową pierzynkąSos musztardowy do pyz, klusek śląskich, pulpetówPyszna karkówka dla leniwych. Mięso wyjdzie wyjątkowo soczyste i miękkieSałatka z kukurydzy, czerwonej i białej fasoliZiemniaki po westfalskuPolędwiczki w sosie serowymSałatka z tuńczykiem. Ze stołu znika jako pierwszaDomowy majonezTymiankowy majonezŚledzie w warzywach z grzybamiSałatka "bramborowa". Składniki na pewno masz pod rękąPasta jajeczna bez majonezu. Przepis dla tych, którzy liczą kalorieProsta sałatka jarzynowaOzorki wieprzowe w słodko-ostrym sosieStaropolska szynka pieczona w foliiBigos z kiszonej kapustyZrazy wołowe z musztardą i boczkiem. Przepis krok po krokuObiad dla czterech osób za 15 złotych. Przepis na jajka w sosie musztardowymPodsmażone szparagi z jajkami w koszulceSałatka jarzynowaSos winegret123