Wigilijne krokiety z kapustą i grzybami
Czerwony barszcz obowiązkowo musi pojawić się na wigilijnym stole, jako jedna z dwunastu tradycyjnych potraw. Można go podawać różnymi dodatkami - od uszek z grzybami, pierogów czy pasztecików. Doskonałym urozmaiceniem będą krokiety, które nie tylko świetnie smakują, ale również pięknie prezentują się na stole. Krokiety wyglądają na czasochłonne danie, a to po prostu zawinięte i podsmażone naleśniki z grzybami i kapustą. Zobaczcie, jak perfekcyjnie zawinąć krokiety.
Czerwony barszcz obowiązkowo musi pojawić się na wigilijnym stole, jako jedna z dwunastu tradycyjnych potraw. Można go podawać różnymi dodatkami - od uszek z grzybami, pierogów czy pasztecików. Doskonałym urozmaiceniem będą krokiety, które nie tylko świetnie smakują, ale również pięknie prezentują się na stole. Krokiety wyglądają na czasochłonne danie, a to po prostu zawinięte i podsmażone naleśniki z grzybami i kapustą. Zobaczcie, jak perfekcyjnie zawinąć krokiety.