PrzepisyNaleśniki SuzetteNad Sekwaną to hit! Wypróbuj niewiarygodnie pyszny sposób na jajkaAromatyczna zupa cebulowa. W sam raz na jesienne chłodySoczewica po francuskuFrancuskie ciasto z bananami i truskawkamiPtysie jak z cukierni krok po kroku. Przepyszne!Gougères - francuskie ptysie serowe z dipamiChleb niespodzianka z grillowanymi warzywami po nicejskuPieczarki faszerowane ratatouille. Doskonała przekąska na domówkęPiersi kaczki z sosem musztardowym i warzywami po prowansalskuZupa porowa z ziemniakami i pietruszkąPascha crème brûlée. Wyjątkowy deser na WielkanocQuiche ze szparagami, boczkiem i mieszanką leczoTortille z ogórkiem, miętą i czarnuszkąSzybka tarta wiśniowaSos winegretPanna cotta z kruszonką i cukrem miętowymLekkie penne z anchois, piniolami i bazylią1234