Trwa ładowanie...
abc gotowania
21-10-2016 11:28

Sekrety wędzenia Mikołaja Reya

Recepta na doskonałą wędzonkę

d2tb3p4
d2tb3p4

Polacy uwielbiają wędzonkę. Jaki jest doskonały sposób wędzenia mięsa i ryb? Jakie drewno wybrać? Poszukiwacz smaków Mikołaj Rey zdradza swoje sekrety.

Dlaczego w ogóle wędzimy? Dlatego, że jest to doskonały sposób na konserwację różnych produktów żywnościowych. Oprócz mięs i ryb możemy także w ten sposób potraktować owoce i sery.

Należy zwrócić uwagę na rodzaj drewna, ponieważ to od ich zapachów zależy smak naszych wyrobów. Jak ważna jest rola dymu? Mikołaj Rey podzielił się z nami swoją wiedzą.

d2tb3p4
d2tb3p4
Oceń jakość naszego artykułu:
Twoja opinia pozwala nam tworzyć lepsze treści.

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d2tb3p4
Więcej tematów