Trwa ładowanie...
Artykuł sponsorowany
13-04-2016 12:51

Zarządzanie czasem od kuchni

Już 15 kwietnia w studiu CookUp odbędą się warsztaty kulinarne "Mistrzowska w kuchni perfekcyjna w życiu".

Artykuł sponsorowany
Zarządzanie czasem od kuchniŹródło: materiały prasowe
d1zbke4
d1zbke4

Udział w wydarzeniu wezmą dzieci w wieku szkolnym wraz ze swoimi mamami lub babciami. Warsztaty poprowadzi Olivier Janiak, a swoją wiedzą i umiejętnościami będą dzielić się także wyjątkowi eksperci z dziedziny żywienia oraz edukacji. Patronem medialnym wydarzenia jest Wirtualna Polska, dzięki czemu internauci będą mogli zobaczyć relację na żywo z warsztatów na Instagramie (www.instagram.com/wpkuchnia)
i Snapchacie serwisu WP Kuchnia (nick: wpkuchnia).

Celem warsztatów będzie przekazanie uczestnikom wiedzy o korzyściach jakie niesie za sobą gotowanie z użyciem wieprzowiny ze znakiem QAFP, a także o praktycznych sposobach na efektywne zarządzanie czasem w kuchni i poza nią. Warto bowiem pamiętać, że kluczem do przyrządzania zdrowych posiłków jest nie tylko to jak gotujemy, ale przede wszystkim pochodzenie produktów składających się na nasze dania. Często w trakcie zakupów spożywczych wiele czasu poświęcamy na poszukiwanie żywności wysokiej jakości analizując jej skład i sposób produkcji. Dzięki oznaczeniu QAFP na opakowaniu mamy gwarancję wysokiej jakości. Eksperci opowiedzą o sposobach produkcji mięsa wysokiej jakość, a także o Systemie Gwarantowanej Jakości Żywności i jego założeniach oraz restrykcyjnych wymaganiach na każdym etapie produkcji.

Za część kulinarną wydarzenia będzie odpowiadać Łukasz Konik, Główny Szef Kuchni Hoteli i Restauracji Uzdrowisko Konstancin Zdrój. Jolanta Ciechomska, Koordynator Systemu QAFP z Unii Producentów i Pracodawców Przemysłu Mięsnego, doradzi czym kierować się przy wyborze wieprzowiny i co zyskamy kupując produkty opatrzone znakiem QAFP. Natomiast o tym w jaki sposób skutecznie zarządzać czasem pracy i jak można tego nauczyć siebie i swoich bliskich spędzając czas w kuchni opowie psycholog, certyfikowany trener, mentor oraz edukator, Edyta Zając.

Relacja z wydarzenia zostanie opublikowana na WP Kuchnia i parenting.pl.

d1zbke4

Warsztaty są organizowane w ramach kampanii "Gwarancja Jakości QAFP", której celem jest promocja wieprzowiny oraz wędlin wieprzowych posiadających certyfikat QAFP (Quality Assurance for Food Products). Informacje o kolejnych warsztatach kulinarnych, które odbywają się w ramach kampanii można śledzić na stronie http://www.qafp.pl/dobrywybor/.

Artykuł sponsorowany
d1zbke4

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d1zbke4
Więcej tematów

Pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie lub jakiekolwiek inne wykorzystywanie treści dostępnych w niniejszym serwisie - bez względu na ich charakter i sposób wyrażenia (w szczególności lecz nie wyłącznie: słowne, słowno-muzyczne, muzyczne, audiowizualne, audialne, tekstowe, graficzne i zawarte w nich dane i informacje, bazy danych i zawarte w nich dane) oraz formę (np. literackie, publicystyczne, naukowe, kartograficzne, programy komputerowe, plastyczne, fotograficzne) wymaga uprzedniej i jednoznacznej zgody Wirtualna Polska Media Spółka Akcyjna z siedzibą w Warszawie, będącej właścicielem niniejszego serwisu, bez względu na sposób ich eksploracji i wykorzystaną metodę (manualną lub zautomatyzowaną technikę, w tym z użyciem programów uczenia maszynowego lub sztucznej inteligencji). Powyższe zastrzeżenie nie dotyczy wykorzystywania jedynie w celu ułatwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz korzystania w ramach stosunków umownych lub dozwolonego użytku określonego przez właściwe przepisy prawa.Szczegółowa treść dotycząca niniejszego zastrzeżenia znajduje siętutaj