Trwa ładowanie...
Artykuł sponsorowany
abc gotowania
03-06-2016 14:59

Otwieramy niebo Wrocławia

Już od dzisiaj Dinner in the Sky gości we Wrocławiu na wielkim kulinarnym święcie - festiwalu "Europa na Widelcu". To już 8 edycja wydarzenia, bardzo wyjątkowa, bo prezentująca menu europejskich stolic kultury, w którą tak multikulturowa podniebna restauracja, znana już niemal w 50 krajach całego świata, wpisuje się idealnie.

Otwieramy niebo WrocławiaŹródło: mat. prasowy
d376ikc
d376ikc

We Wrocławiu Dinner in the Sky gotuje razem z Projektem WIEŻA - kulinarnym projektem, w którym najważniejszą rolę grają składniki. Pod jednym dachem projekt ten połączył restaurację i sklep, aby w pełni zaspokoić apetyt na jakość, świeżość i niebanalne podejście do jedzenia. W myśl dawnej zasady, że wszystko powinno pochodzić z gospodarstwa domowego, pola, lasu, jeziora czy rzeki, być mocno związane z porą roku, tym, co w danej chwili dostępne i najlepsze, ich menu zmienia się wiele razy w roku.

Każdy sezon otwiera nowy projekt szefa kuchni, Krzysztofa Matuszkiewicza. Wykorzystując nowoczesne techniki, naukę, a czasem nawet magię, inspirując się kuchniami wschodu, zachodu, północy i południa, tworzy on nowatorskie kulinarne doświadczenie, w którym pozwala odkryć na nowo tradycyjne polskie smaki. Jest to doświadczenie kuchni NOWOPOLSKIEJ, której zasmakujecie na co dzień w Projekcie WIEŻA, a w najbliższy weekend również na Dinner in the Sky.

Cały czas przyjmujemy Państwa rezerwacje na niebiańskie posiłki, dostępne pakiety:
- Dinner in the Sky
- Coffee in the Sky
- Cocktail in the Sky

Więcej informacji na www.dinnerinthesky.info i pod numerem telefonu: 720 05 05 05.

Poznajmy razem smaki Europy pod wrocławskim niebem!

d376ikc
Oceń jakość naszego artykułu:
Twoja opinia pozwala nam tworzyć lepsze treści.

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d376ikc
Więcej tematów