Otwieramy niebo Wrocławia

Już od dzisiaj Dinner in the Sky gości we Wrocławiu na wielkim kulinarnym święcie - festiwalu "Europa na Widelcu". To już 8 edycja wydarzenia, bardzo wyjątkowa, bo prezentująca menu europejskich stolic kultury, w którą tak multikulturowa podniebna restauracja, znana już niemal w 50 krajach całego świata, wpisuje się idealnie.

Otwieramy niebo Wrocławia
Źródło zdjęć: © mat. prasowy
SKOMENTUJ

We Wrocławiu Dinner in the Sky gotuje razem z Projektem WIEŻA - kulinarnym projektem, w którym najważniejszą rolę grają składniki. Pod jednym dachem projekt ten połączył restaurację i sklep, aby w pełni zaspokoić apetyt na jakość, świeżość i niebanalne podejście do jedzenia. W myśl dawnej zasady, że wszystko powinno pochodzić z gospodarstwa domowego, pola, lasu, jeziora czy rzeki, być mocno związane z porą roku, tym, co w danej chwili dostępne i najlepsze, ich menu zmienia się wiele razy w roku.

Każdy sezon otwiera nowy projekt szefa kuchni, Krzysztofa Matuszkiewicza. Wykorzystując nowoczesne techniki, naukę, a czasem nawet magię, inspirując się kuchniami wschodu, zachodu, północy i południa, tworzy on nowatorskie kulinarne doświadczenie, w którym pozwala odkryć na nowo tradycyjne polskie smaki. Jest to doświadczenie kuchni NOWOPOLSKIEJ, której zasmakujecie na co dzień w Projekcie WIEŻA, a w najbliższy weekend również na Dinner in the Sky.

Cały czas przyjmujemy Państwa rezerwacje na niebiańskie posiłki, dostępne pakiety:
- Dinner in the Sky
- Coffee in the Sky
- Cocktail in the Sky

Więcej informacji na www.dinnerinthesky.info i pod numerem telefonu: 720 05 05 05.

Poznajmy razem smaki Europy pod wrocławskim niebem!

Artykuł sponsorowany
Źródło artykułu: Artykuł sponsorowany

Wybrane dla Ciebie

Na lato robię słowiańską lemoniadę. Poprawia trawienie i walczy ze stresem
Na lato robię słowiańską lemoniadę. Poprawia trawienie i walczy ze stresem
Wielu sportowców pije sok z kiszonych ogórków. Doskonale wiedzą, co robią
Wielu sportowców pije sok z kiszonych ogórków. Doskonale wiedzą, co robią
Znany dietetyk mówi, jak jeść owsiankę. Wiele osób nie ma świadomości, jak to ważne
Znany dietetyk mówi, jak jeść owsiankę. Wiele osób nie ma świadomości, jak to ważne
Dodaję do wody i pryskam ogórki. Nie mam najmniejszych problemów ze szkodnikami i zarazą
Dodaję do wody i pryskam ogórki. Nie mam najmniejszych problemów ze szkodnikami i zarazą
Robię ekologiczny oprysk i używam do ogórków. Wszystkie choroby i szkodniki hamuje już na starcie
Robię ekologiczny oprysk i używam do ogórków. Wszystkie choroby i szkodniki hamuje już na starcie
Mucha usiadła na jedzeniu. Jeść czy wyrzucić? Odpowiedź zaskakuje
Mucha usiadła na jedzeniu. Jeść czy wyrzucić? Odpowiedź zaskakuje
Ten napój świetnie orzeźwia w upalny dzień. Zrobisz go z 2 tanich składników
Ten napój świetnie orzeźwia w upalny dzień. Zrobisz go z 2 tanich składników
Polacy depczą jak zwykły chwast. Jest smaczny i pomaga obniżyć cholesterol
Polacy depczą jak zwykły chwast. Jest smaczny i pomaga obniżyć cholesterol
Była koszmarem dzieciństwa, ale warto się do niej przekonać. Wspomaga trawienie i obniża ciśnienie
Była koszmarem dzieciństwa, ale warto się do niej przekonać. Wspomaga trawienie i obniża ciśnienie
Sezon na jagody mocno się rozkręca. Tymczasem sanepid ostrzega przed groźną chorobą
Sezon na jagody mocno się rozkręca. Tymczasem sanepid ostrzega przed groźną chorobą
Zrób syrop póki trwa sezon. Działa odtruwająco i stabilizuje pracę tarczycy
Zrób syrop póki trwa sezon. Działa odtruwająco i stabilizuje pracę tarczycy
Zjadają toksyny i ochotę na słodycze. Zrób je, a przestaniesz sięgać po batoniki
Zjadają toksyny i ochotę na słodycze. Zrób je, a przestaniesz sięgać po batoniki