Trwa ładowanie...
03-10-2016 16:01

Mikołaj Rey poleca spring rollsy. Tak zrobisz je błyskawicznie

Wystarczy papier ryżowy, odrobina wody i ulubione dodatki.

d2lzode
d2lzode

Dobrze znane w Polsce sajgonki to smażona wersja zawijanych krokietów z papieru ryżowego i rozmaitych dodatków. Równie smaczne, a z mniejsza ilością kalorii i tłuszczu, będą przygotowane z delikatnych arkuszy spring rollsy. Mikołaj Rey zaprezentował, jak łatwo zrobisz taką błyskawiczną i wartościową przekąskę.

d2lzode
Oceń jakość naszego artykułu:
Twoja opinia pozwala nam tworzyć lepsze treści.

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d2lzode
Więcej tematów

Pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie lub jakiekolwiek inne wykorzystywanie treści dostępnych w niniejszym serwisie - bez względu na ich charakter i sposób wyrażenia (w szczególności lecz nie wyłącznie: słowne, słowno-muzyczne, muzyczne, audiowizualne, audialne, tekstowe, graficzne i zawarte w nich dane i informacje, bazy danych i zawarte w nich dane) oraz formę (np. literackie, publicystyczne, naukowe, kartograficzne, programy komputerowe, plastyczne, fotograficzne) wymaga uprzedniej i jednoznacznej zgody Wirtualna Polska Media Spółka Akcyjna z siedzibą w Warszawie, będącej właścicielem niniejszego serwisu, bez względu na sposób ich eksploracji i wykorzystaną metodę (manualną lub zautomatyzowaną technikę, w tym z użyciem programów uczenia maszynowego lub sztucznej inteligencji). Powyższe zastrzeżenie nie dotyczy wykorzystywania jedynie w celu ułatwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz korzystania w ramach stosunków umownych lub dozwolonego użytku określonego przez właściwe przepisy prawa.Szczegółowa treść dotycząca niniejszego zastrzeżenia znajduje siętutaj