Trwa ładowanie...

6 trików, które przydadzą się w kuchni każdej pani domu

Dzięki nim unikniesz nerwów

d21x3o7
d21x3o7

Co zrobić, żeby tłuszcz nie pryskał podczas smażenia, a jajko na twardo nie pękało podczas gotowania? Sprawdź triki kulinarne, które ułatwią życie w kuchni każdej pani domu.

Garść wskazówek pomoże w uniknięciu wielu sytuacji, które mogą wyprowadzić z równowagi. Kogo podczas smażenia nie denerwuje pryskający olej? A tak łatwo tego uniknąć! Wystarczy dodać odrobinę soli i problem zniknie. To rozwiązanie pomaga także w uzyskaniu puchatej piany z białek jajek. Ile razy dodane do ciasta bakalie opadły na dół? Dzięki obtoczeniu ich w mące przed dodaniem do masy unikniesz problemu.

POLECAMY RÓWNIEŻ:

Naleśniki w nowym wydaniu

d21x3o7
d21x3o7
Oceń jakość naszego artykułu:
Twoja opinia pozwala nam tworzyć lepsze treści.

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d21x3o7
Więcej tematów

Pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie lub jakiekolwiek inne wykorzystywanie treści dostępnych w niniejszym serwisie - bez względu na ich charakter i sposób wyrażenia (w szczególności lecz nie wyłącznie: słowne, słowno-muzyczne, muzyczne, audiowizualne, audialne, tekstowe, graficzne i zawarte w nich dane i informacje, bazy danych i zawarte w nich dane) oraz formę (np. literackie, publicystyczne, naukowe, kartograficzne, programy komputerowe, plastyczne, fotograficzne) wymaga uprzedniej i jednoznacznej zgody Wirtualna Polska Media Spółka Akcyjna z siedzibą w Warszawie, będącej właścicielem niniejszego serwisu, bez względu na sposób ich eksploracji i wykorzystaną metodę (manualną lub zautomatyzowaną technikę, w tym z użyciem programów uczenia maszynowego lub sztucznej inteligencji). Powyższe zastrzeżenie nie dotyczy wykorzystywania jedynie w celu ułatwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz korzystania w ramach stosunków umownych lub dozwolonego użytku określonego przez właściwe przepisy prawa.Szczegółowa treść dotycząca niniejszego zastrzeżenia znajduje siętutaj