Piano Bar - przystanek w drodze do Toskanii

Restaurant & Café postanowiło docenić starania Absolwentów Szkoły Gotowania i zaplanowało na dzień 9 listopada o godzinie 18:00 Finał pierwszej edycji Szkoły Gotowania, podczas którego zmierzą się pasjonaci sztuki kulinarnej. Uczestnicy dotychczasowych warsztatów gotowania wyposażeni w cenne wskazówki Szefa Kuchni Roop Lal Balu zawalczą o główną nagrodę, jaką jest pobyt w toskańskiej winnicy Pian del Gallo we Włoszech.

Piano Bar - przystanek w drodze do Toskanii
Źródło zdjęć: © materiały prasowe | materiały prasowe
SKOMENTUJ

Do Finału w walce o wyjątkową nagrodę stanie 5 par, które swoje zdolności zaprezentuje podczas trzech etapów. Zmagania uczestników będzie oceniało jury w składzie z Lidią Popiel – redaktor naczelną internetowego magazynu FineLIFE, Marylą Musidłowską – redaktor Polska gotuje oraz Roop Lal Balu – Szefem Kuchni Piano Bar.

Zapraszamy wielbicieli gotowania na to spektakularne wydarzenie pełne pasji i emocji! W tym dniu dla wszystkich Gości, którzy odwiedzą Piano Bar, by podziwiać kulinarne umiejętności Absolwentów od godziny 18:00 oferujemy 20 % rabat od całości rachunku.

Idea warsztatów kulinarnych zrodziła się, gdyż gotowanie zyskało w dzisiejszych czasach nowe znaczenie i przestało kojarzyć się wyłącznie z procesem przyrządzania posiłków, a stało się przyjemną formą spędzania czasu wolnego. Piano Bar Restaurant & Café wyszło naprzeciw tym zmianom i 18 maja ruszył cykl pierwszej edycji Szkoły Gotowania, który stał się dla naszych Gości fantastyczną zabawą oraz pretekstem do spotkań z przyjaciółmi. Dowodem na ich niezwykłość jest fakt, że uczestnicy wielokrotnie do nas wracają przyprowadzając nowych miłośników jedzenia.

Źródło artykułu:

Wybrane dla Ciebie

Na lato robię słowiańską lemoniadę. Poprawia trawienie i walczy ze stresem
Na lato robię słowiańską lemoniadę. Poprawia trawienie i walczy ze stresem
Wielu sportowców pije sok z kiszonych ogórków. Doskonale wiedzą, co robią
Wielu sportowców pije sok z kiszonych ogórków. Doskonale wiedzą, co robią
Znany dietetyk mówi, jak jeść owsiankę. Wiele osób nie ma świadomości, jak to ważne
Znany dietetyk mówi, jak jeść owsiankę. Wiele osób nie ma świadomości, jak to ważne
Dodaję do wody i pryskam ogórki. Nie mam najmniejszych problemów ze szkodnikami i zarazą
Dodaję do wody i pryskam ogórki. Nie mam najmniejszych problemów ze szkodnikami i zarazą
Robię ekologiczny oprysk i używam do ogórków. Wszystkie choroby i szkodniki hamuje już na starcie
Robię ekologiczny oprysk i używam do ogórków. Wszystkie choroby i szkodniki hamuje już na starcie
Mucha usiadła na jedzeniu. Jeść czy wyrzucić? Odpowiedź zaskakuje
Mucha usiadła na jedzeniu. Jeść czy wyrzucić? Odpowiedź zaskakuje
Ten napój świetnie orzeźwia w upalny dzień. Zrobisz go z 2 tanich składników
Ten napój świetnie orzeźwia w upalny dzień. Zrobisz go z 2 tanich składników
Polacy depczą jak zwykły chwast. Jest smaczny i pomaga obniżyć cholesterol
Polacy depczą jak zwykły chwast. Jest smaczny i pomaga obniżyć cholesterol
Była koszmarem dzieciństwa, ale warto się do niej przekonać. Wspomaga trawienie i obniża ciśnienie
Była koszmarem dzieciństwa, ale warto się do niej przekonać. Wspomaga trawienie i obniża ciśnienie
Sezon na jagody mocno się rozkręca. Tymczasem sanepid ostrzega przed groźną chorobą
Sezon na jagody mocno się rozkręca. Tymczasem sanepid ostrzega przed groźną chorobą
Zrób syrop póki trwa sezon. Działa odtruwająco i stabilizuje pracę tarczycy
Zrób syrop póki trwa sezon. Działa odtruwająco i stabilizuje pracę tarczycy
Zjadają toksyny i ochotę na słodycze. Zrób je, a przestaniesz sięgać po batoniki
Zjadają toksyny i ochotę na słodycze. Zrób je, a przestaniesz sięgać po batoniki