ycipk-2m4ib5
Gotowanie na ekranie: papryka faszerowana
x-news/Kocham Gotować
abc gotowania

Gotowanie na ekranie: papryka faszerowana

Kolorowy, smaczny i szybki obiad to nie lada wyzwanie. Dla wszystkich fanów papryki i mięsa mielonego proponujemy połączenie tych składników i przygotowanie faszerowanych warzyw. Przepis, który zaproponował Piotr Ogiński jest naprawdę prosty. Kucharz zdradził trik, co zrobić, aby gotowe papryki nie były zbyt suche. Danie doskonale komponuje się z lekką sałatką, którą łatwo przygotować w kilka minut.
Głosuj
Głosuj
Podziel się
Opinie
ycipk-2m4ib5

Dlaczego warto jeść papryki?

Najostrzejsze dodatki do potraw

ycipk-2m4ib5

Wołowina wagyu - najlepsze mięso świata?

0
komentarze
Głosuj
Głosuj
0
Wow!
0
Ważne
0
Słabe
0
Straszne
Trwa ładowanie
.
.
.

ycipk-2m4ib5

ycipk-2m4ib5
ycipk-2m4ib5