Trwa ładowanie...
d1vrv6d
Gotowanie na ekranie: papryka faszerowana
x-news/Kocham Gotować
kuchenne nowości

Gotowanie na ekranie: papryka faszerowana

Kolorowy, smaczny i szybki obiad to nie lada wyzwanie. Dla wszystkich fanów papryki i mięsa mielonego proponujemy połączenie tych składników i przygotowanie faszerowanych warzyw. Przepis, który zaproponował Piotr Ogiński jest naprawdę prosty. Kucharz zdradził trik, co zrobić, aby gotowe papryki nie były zbyt suche. Danie doskonale komponuje się z lekką sałatką, którą łatwo przygotować w kilka minut.
Głosuj
Głosuj
Podziel się
Opinie
d1vrv6d

Dlaczego warto jeść papryki?

Najostrzejsze dodatki do potraw

d1vrv6d

Wołowina wagyu - najlepsze mięso świata?

Podziel się opinią

Share

d1vrv6d

d1vrv6d
d1vrv6d