Trwa ładowanie...
09-07-2015 01:01

Bób w różnych wariacjach smakowych

Sezon ma bób trwa. Andrzej Polan w kuchni "Dzień Dobry TVN" zaprezentował kilka oryginalnych potraw z bobem w roli głównej. Kucharz podpowiedział z jakimi produktami najlepiej komponuje się to warzywa, jak długo je gotować i co dodać do gotowania, aby zminimalizować wzdymające właściwości bobu.

d4j2uej
d4j2uej

Sezon ma bób trwa. Andrzej Polan w kuchni "Dzień Dobry TVN" zaprezentował kilka oryginalnych potraw z bobem w roli głównej. Kucharz podpowiedział z jakimi produktami najlepiej komponuje się to warzywa. Aby ograniczyć nieprzyjemne dolegliwości po konsumpcji bobu, wystarczy w trakcie gotowania dodać kilka ziarenek kminku - nie będą one wyczuwalne w jego smaku.

d4j2uej
Oceń jakość naszego artykułu:
Twoja opinia pozwala nam tworzyć lepsze treści.

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d4j2uej
Więcej tematów

Pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie lub jakiekolwiek inne wykorzystywanie treści dostępnych w niniejszym serwisie - bez względu na ich charakter i sposób wyrażenia (w szczególności lecz nie wyłącznie: słowne, słowno-muzyczne, muzyczne, audiowizualne, audialne, tekstowe, graficzne i zawarte w nich dane i informacje, bazy danych i zawarte w nich dane) oraz formę (np. literackie, publicystyczne, naukowe, kartograficzne, programy komputerowe, plastyczne, fotograficzne) wymaga uprzedniej i jednoznacznej zgody Wirtualna Polska Media Spółka Akcyjna z siedzibą w Warszawie, będącej właścicielem niniejszego serwisu, bez względu na sposób ich eksploracji i wykorzystaną metodę (manualną lub zautomatyzowaną technikę, w tym z użyciem programów uczenia maszynowego lub sztucznej inteligencji). Powyższe zastrzeżenie nie dotyczy wykorzystywania jedynie w celu ułatwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz korzystania w ramach stosunków umownych lub dozwolonego użytku określonego przez właściwe przepisy prawa.Szczegółowa treść dotycząca niniejszego zastrzeżenia znajduje siętutaj