Szybkie i lekkie dania. Idealne na gorące dni
Jak przetrwać upały? Przepisy na lekkie dania i odżywcze koktajle, których przygotowanie nie zajmie wiele czasu, a które ochładzają, w „Dzień Dobry Wakacje” przedstawiła uczestniczka pierwszej edycji programu "MasterChef” Monika Goździalska. Przygotowała chłodnik z rzodkiewki i zielonego ogórka, carpaccio z cukinii i koktajl. Jak je wykonać?
Jak przetrwać upały? Najlepiej unikać ekspozycji na słońce w godzinach 11-16, pić dużo wody i postawić na lekkie dania, których przygotowanie nie zajmie wiele czasu, a które skutecznie ochładzają. Monika Goździalska, uczestniczka pierwszej edycji programu "MasterChef", w "Dzień Dobry Wakacje" przygotowała chłodnik z rzodkiewki i zielonego ogórka, carpaccio z cukinii i odżywczy koktajl.