Trwa ładowanie...
ycipk-3scp8b
Jak wykorzystać jarzębinę?
x-news/Dzień Dobry TVN
kuchenne nowości

Jak wykorzystać jarzębinę?

Jarzębina to źródło witaminy C i beta-karotenu. Jak ją wpleść w kulinaria? To bardzo proste. Maria i Jakub Paskowie przygotowali sok z jarzębiny, który można dodać do herbaty oraz konfiturę jarzębinową z dodatkiem gruszki, która sprawdzi się jako uzupełnienie polędwicy wieprzowej.
Głosuj
Głosuj
Podziel się
Opinie
ycipk-3scp8b

Blogerzy przestrzegli również, że surowa jarzębina jest trująca. Jednak są sposoby na to, aby była jadalna. Co należy zrobić?

Polub WP Kuchnia
0
komentarze
Głosuj
Głosuj
0
Wow!
0
Ważne
0
Słabe
0
Straszne
Trwa ładowanie
.
.
.

ycipk-3scp8b

ycipk-3scp8b
ycipk-3scp8b