Trwa ładowanie...
24-09-2015 15:09

Dlaczego warto jeść warzywa strączkowe?

Ciecierzyca, fasola, groszek, groch i soczewica coraz częściej goszczą na naszych stołach. Który produkt sprzyja odchudzaniu, a w którym znajdziemy najwięcej błonnika i białka? O tym wszystkim opowiedziano w programie "Wiem, co jem". Prof. dr hab. n. med. Małgorzata Kozłowska-Wojciechowska wyjaśniła też, czy te produkty mogą zastąpić białko z mięsa.

d2mbe2r
d2mbe2r

Ciecierzyca, fasola, groszek, groch i soczewica coraz częściej goszczą na naszych stołach. Który produkt sprzyja odchudzaniu, a w którym znajdziemy najwięcej błonnika i białka? O tym wszystkim opowiedziano w programie "Wiem, co jem". Prof. dr hab. n. med. Małgorzata Kozłowska-Wojciechowska wyjaśniła też, czy te produkty mogą zastąpić białko z mięsa.

d2mbe2r
Oceń jakość naszego artykułu:
Twoja opinia pozwala nam tworzyć lepsze treści.

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d2mbe2r
Więcej tematów