Biowitalna rewolucja w sektorze rolno - spożywczym!
Zmęczenie? Przesilenie wiosenne? Odkryj biowitalną żywność wysokowibracyjną, dostarczającą energii słonecznej, której tak bardzo brakuje nam w zimowych miesiącach. Jej źródłem jest żywność bez sztucznych dodatków, która odżywia organizm dostarczając mu brakujących częstotliwości. Odznacza się ona wysoką bioenergią, która podwyższa potencjał energetyczny człowieka.
Najnowsze osiągnięcia biofizyki pokazują, że światło jako fala elektromagnetyczna i zarazem strumień fotonów ma ogromny wpływ na jakość żywności, a przez to na organizm człowieka. Żywność jest informacją, a jej jakość objawia się w zdolności do usuwania z organizmu entropii (nieporządku) i wprowadzaniu negentropii (porządku). Idealny produkt spożywczy działa przede wszystkim jako transformator brakujących częstotliwości elektromagnetycznych.
„Określanie jakości żywności, szczególnie w przypadku jej wysublimowanych różnic stanowi wyzwanie dla współczesnej technologii oceny produktów spożywczych na przykład biorąc pod uwagę w szczególności produkty ekologiczne, które posiadają specyficzne walory, a ich parametryzacja konwencjonalnymi metodami wymaga dużych nakładów materiałowo – czasowych. Ponadto już na etapie komponentów do produkcji gotowego wyrobu istnieje konieczność sprawdzania ich jakości a następnie określenie wpływu na jakość produktu końcowego.
Najnowsze odkrycia biofizyków mówią, że jakość żywności zależy od zgromadzonej w niej energii świetlnej. Z danych eksperymentalnych wynika, że składniki nienaturalne zakłócają pole biofotonów, desynchronizując je i obniżając zdolność do wprowadzania porządku w organizmie. Z tego powodu firma Sante świadomie dobiera surowce o potwierdzonej pod tym kątem jakości, a także rezygnuje ze sztucznych składników. Jej wizytówką są produkty stworzone w 100% ze składników naturalnego pochodzenia, będących źródłem korzystnych częstotliwości.
Biowitalność to energia życiowa, którą możemy odnaleźć w żywności bez sztucznych dodatków. Biowitalne produkty są zdrowe i naturalne. Dojrzewały w słońcu i w sposób zgodny z naturą. To właśnie sztuczne dodatki powodują zmniejszenie się energii życiowej.” - mówi Aleksander Kwiatkowski ekspert Sante.
Dawniej uważano, że jakość żywności zależy od zawartych w niej witamin, minerałów i kalorii. Jednocześnie zauważono, że teoretycznie identyczne pokarmy, nie działają w taki sam sposób na ludzki organizm. Najwyższą biowitalność posiadają dziko żyjące rośliny o długim okresie wegetacji, czyli warzywa, owoce, zboża i orzechy – podstawowe surowce stosowane przez Sante.
Moda na biowitalność to moda na zdrowie i świetne samopoczucie każdego dnia.