Trwa ładowanie...
12-08-2015 10:01

Pasztet - z jakiego mięsa jest najzdrowszy?

Cała prawda o pasztetach. Ten produkt może być naprawdę pyszny i zdrowy, ale czy to co kupujemy w sklepach to prawdziwy specjał? Czy warto wybierać pasztet sprzedawany na wagę czy lepiej przygotować go samodzielnie we własnej kuchni? Na te pytania odpowiedzi udziela Katarzyna Bosacka z programu "Wiem, co jem".

d1zwlqc
d1zwlqc

Może być naprawdę pyszny i zdrowy, ale czy to co kupujemy w sklepach to prawdziwy specjał? Katarzyna Bosacka w programie "Wiem, co jem" prześledziła sekrety tego produktu. Czy przez zawartość wątróbki może być niebezpieczny dla zdrowia? Które mięso będzie najlepsze do przygotowania pasztetu?

d1zwlqc
Oceń jakość naszego artykułu:
Twoja opinia pozwala nam tworzyć lepsze treści.

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d1zwlqc
Więcej tematów

Pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie lub jakiekolwiek inne wykorzystywanie treści dostępnych w niniejszym serwisie - bez względu na ich charakter i sposób wyrażenia (w szczególności lecz nie wyłącznie: słowne, słowno-muzyczne, muzyczne, audiowizualne, audialne, tekstowe, graficzne i zawarte w nich dane i informacje, bazy danych i zawarte w nich dane) oraz formę (np. literackie, publicystyczne, naukowe, kartograficzne, programy komputerowe, plastyczne, fotograficzne) wymaga uprzedniej i jednoznacznej zgody Wirtualna Polska Media Spółka Akcyjna z siedzibą w Warszawie, będącej właścicielem niniejszego serwisu, bez względu na sposób ich eksploracji i wykorzystaną metodę (manualną lub zautomatyzowaną technikę, w tym z użyciem programów uczenia maszynowego lub sztucznej inteligencji). Powyższe zastrzeżenie nie dotyczy wykorzystywania jedynie w celu ułatwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz korzystania w ramach stosunków umownych lub dozwolonego użytku określonego przez właściwe przepisy prawa.Szczegółowa treść dotycząca niniejszego zastrzeżenia znajduje siętutaj