Trwa ładowanie...
dg7kuh3
18-01-2009 16:49

Sos chrzanowo-borówkowy do mięs

Przepis

Połączenie borówek i chrzanu wydaje się nieco zaskakujące. Jednak zapewniam, że ten słodko-ostry sos jest po prostu przepyszny. Doskonale komponuje się z mięsami i wędlinami. Wypróbujcie go na Święta.

dg7kuh3
Oceń jako pierwszy:
Czas przygotowania:
Rodzaj kuchni:
Na ile osób:

2-3

Okazja:
123
Źródło: 123
Składniki
  • 2 łyżki chrzanu
  • 2 łyżki konfitury borówkowej lub żurawinowej
  • 2 łyżki majonezu
Przepis

Wszystkie składniki wymieszać. Można czegoś dodać więcej w zależności od upodobań. Pyszny sos do kaczki, schabu, gęsiny, karkówki.

Przepis dodał użytkownik teresa-kr

Sos chrzanowo-borówkowy do mięs
Kategoria przepisów
Sposób przygotowania
Główne składniki

Podziel się opinią

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
dg7kuh3
dg7kuh3
dg7kuh3
dg7kuh3
Więcej tematów
dg7kuh3