Smażony makaron z dodatkami
Wykonanie: makaron wrzucić na wątek i gotować ok. dwóch minut. Odcedzić i odstawić na bok. Wołowinę pokroić w cienkie paseczki. W woku rozgrzać 2 łyżki oleju, wrzucić mięso i smażyć, aż nabierze brązowego koloru. Mięso przełożyć do miski. Marchewkę obrać i pokroić w słupki. Wlać kolejne 2 łyżki oleju i usmażyć marchewkę stale mieszając, po chwili dodać posiekane szalotki i po 30 sekundach zdjąć z ognia. W misce połączyć warzywa z mięsem. Na patelnię wlać łyżkę oleju, dodać posiekany czosnek. Podsmażyć i wlać sos sojowy z 4 łyżkami wody. Dorzucić makaron i przesmażyć całość przez 5 minut. Na koniec dodać warzywa i mięso. Chwilę podgrzewać i serwować.