Trwa ładowanie...

Jajko na twardo czy jajecznica - co jest zdrowsze?

W programie "Studio Active" dietetyk Katarzyna Kosałka omówiła kaloryczność jajecznych potraw. Dietetyk wzięła na warsztat kogel-mogel, czyli popularny niegdyś deser z żółtek utartych z cukrem, jajecznicę i gotowane jajka. Specjalistka wyjaśniła jakie wartościowe składniki mają w sobie jajka oraz czy jak ich konsumpcja wpływa m.in. na poziom cholesterolu.

d39ofpk
d39ofpk

W programie "Studio Active" dietetyk Katarzyna Kosałka omówiła kaloryczność jajecznych potraw. Specjalistka wzięła na warsztat kogel-mogel, czyli popularny niegdyś deser z żółtek utartych z cukrem, jajecznicę i gotowane jajka. Dietetyk wyjaśniła jakie wartościowe składniki mają w sobie jajka oraz jak ich konsumpcja wpływa m.in. na poziom cholesterolu.

d39ofpk
Oceń jakość naszego artykułu:
Twoja opinia pozwala nam tworzyć lepsze treści.

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d39ofpk
Więcej tematów