Trwa ładowanie...

Na bazarku z Janem Kuroniem. Kucharz i ekspert opowiada o fenomenie targowisk

Targowiska, bazarki i stragany z warzywami oraz owocami to obowiązkowy punkt na zakupy wielu Polaków. Chętnie zaopatrujemy się tam w świeże produkty, w tym także nabiał, mięso czy ryby. Jan Kuroń, kucharz i ekspert od lat związany z kulinariami, razem z redakcją WP Kuchnia wybrał się do Hali Mirowskiej. To miejsce tłumnie odwiedzane przez warszawiaków, gdzie możemy kupić sezonowe produkty, regionalne wyroby i specjały z różnych stron świata. Odpowiadamy na pytania, w czym tkwi fenomen bazarków, co najlepiej kupować we wrześniu i jak to podać?

d2lqn1a
d2lqn1a
d2lqn1a
Oceń jakość naszego artykułu:
Twoja opinia pozwala nam tworzyć lepsze treści.

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d2lqn1a
Więcej tematów