Na bazarku z Janem Kuroniem. Kucharz i ekspert opowiada o fenomenie targowisk
Targowiska, bazarki i stragany z warzywami oraz owocami to obowiązkowy punkt na zakupy wielu Polaków. Chętnie zaopatrujemy się tam w świeże produkty, w tym także nabiał, mięso czy ryby. Jan Kuroń, kucharz i ekspert od lat związany z kulinariami, razem z redakcją WP Kuchnia wybrał się do Hali Mirowskiej. To miejsce tłumnie odwiedzane przez warszawiaków, gdzie możemy kupić sezonowe produkty, regionalne wyroby i specjały z różnych stron świata. Odpowiadamy na pytania, w czym tkwi fenomen bazarków, co najlepiej kupować we wrześniu i jak to podać?
W artykule znajdują się linki i boksy z produktami naszych partnerów. Wybierając je, wspierasz nasz rozwój.
W artykule znajdują się linki i boksy z produktami naszych partnerów. Wybierając je, wspierasz nasz rozwój.