Trwa ładowanie...
d3mlimo
Konkurencja dla kurczaka. Odpowiednio podana smakuje przepysznie

Konkurencja dla kurczaka. Odpowiednio podana smakuje przepysznie

Wielki powrót tłuszczy i pieców opalanych drewnem, długi czas przygotowania potraw oraz serwowanie ziołowych naparów – to najnowsze trendy gastronomiczne. Podążając za tym trendem można przygotować danie z piersi kaczki i pieczonej dyni. Jak to zrobić? Zdradza Maciej Nowicki, szef kuchni Muzeum Pałacu Jana III w Wilanowie, gospodarz "Trendy Kolacji" z cyklu "Szef dla Szefów" MAKRO Polska.

Trend naukowcy uważają że nie do kRozwiń

Transkrypcja:

Trend naukowcy uważają że nie do końca oleje roślinne takie nie wiem rzepak Teraz są najzdrowsze No i wracamy do tłuszczów zwierzęcych Dlaczego gęsiego wieprzowego A dzisiaj w moim zdaniem wykorzystam ten tłuszcz który jest Misia i przygotujemy danie z piersi kaczki i pieczonej dyni przygotowanie Dania zaczniemy po Kraina dni następnie położę na Podaj patelni kaczkę tak żeby ten tusz bardzo powoli nam się wytapia nadmiar tłuszczu Ogrzeję Na patelnię jak nie będę powtarzał drukarka oczywiście który będę powtarzał dynie Gdynia będzie Już się gorąca i odrobinę złapie jeszcze bardziej intensywnego kolorowego Brązowy do Dawida śmietanę masło z blenduje Doprawić solą pieprzem i sokiem z Następnie przygotuj bardzo prosty winegret którym z nich brukselkę Kończymy kaczkę wykupić uczy 7 minut składamy analizowane teraz krojenia Kostkę mniej więcej centymetr Półtora Nie była uprzednio upieczona Około 15 do 20 minut w F150 160 stopniach Żeby była miękka i oddała Najwięcej tego Co potrzebujemy czyli korzenne słodki smak Intense Przypominam że Aby wydobyć całość smakuje cały potencjał warzywa o wiele lepiej jest go piec niż gotowa To jest rzeczą logiczna ponieważ więcej smaków ten zostaje nam w wodzie o której to odnotowaliśmy niż samym waży Sprawdzony zacinał kaczkę Tak aby równomiernie ten tłuszcz powolutku nam się wytapia I zaczynamy smażenie kaczki oczywiście strony skóry Od Położenia Mięsa na hobby patelni tak żeby powolutku ten tusz zaczynam się wytapiać Spuszczel Kawki Bytom się znacznie Jego nadmiar Przelewam Do rondelka Piotrek odrzucam Gdynia teraz przekładam A bilet na drugą stronę Usmażę kolejne 3 przez 4 minut Byliśmy śmietanę teraz podgrzeje ją delikatnie zredukuje Blenduje dodam masła Sól pieprz oraz połowę soku z limonki i puree będzie gotowa Produkowała Złotowa do blendowania Powiedz tutaj odrobina soli odrobina pieprzu Masło Gdynia razem ze śmietaną będzie ją dokładnie Kasza podsmażana Najpierw Osoby które potem w ciągu czterech minut potem około trzech Serafinów na Na drugiej stronie wypadałoby żeby odmienia się zrelaksowana czyli odkładam ją Chłodne miejsce spoczynku podgrzeje przed samym podaniem Ponownie rzucając na patelni na kolejne 200 minut do przygotowania bardzo prostego winegret żyjemy Ustawy francuskie Dwóch Trzech łyżeczek Wielokwiat Ostrów innego Sok z połowy limonki Szczypta soli i pieprzu Całość mieszamy dokładnie I powolutku wlewamy około 100 ml oleju roślin Kurde to wrzucam 3-4 brukselek wylicytowanych potrzebuję pojedyncze Świeżych I energia pocisku Całość mieszamy Przekonam kaczkę na 2 3 minuty ponownie Na patelnię i pozwalam się i odrobinę podsmażyć generalnie końca rezultatem powinno Pilnować Stopień wysmażenia krwisty lub redukcji Kaczka chronimy niemiecki na 3 Cztery części Brukselka Na koniec amarantus Nasza krwista kaczka na puree z dyni z brukselką Jest gotowa
d3mlimo
d3mlimo
Więcej tematów