Trwa ładowanie...
d3zrlz5
Magda Gessler zdetronizowana. Sprawdź, czyj przepis na jajecznicę jest najlepszy na świecie

Magda Gessler zdetronizowana. Sprawdź, czyj przepis na jajecznicę jest najlepszy na świecie

Jajecznica Gessler, Kuronia, Starmach, a może od Ramsaya? Testujemy razem z Marcinem Molikiem, szefem kuchni w restauracji Drukarnia, 4 triki. Najlepszy okazał się być właśnie sposób Anglika. Zobaczcie, jak zrobić jajecznicę wg Gordona.

Jajecznica to klasyk w polskiej kuRozwiń

Transkrypcja:

Jajecznica to klasyk w polskiej kuchni i na śniadanie Bardzo często pojawia się w polskich domach Jesteśmy u Marcina Monika szefa kuchni wyraz Drukarnia Testujemy 4 Przepisy na gwiazdorskiej jajecznica Tatrzańska jajecznica po góralsku Magdy Gessler pochodzi z książki schronisko smaków czyli moja kuchnia góral Dzięki słodkie Śmietance jajka Będą jeszcze bardziej delikatne zobacz może tam jest dużo tłuszczu tłuszczu Leśnikiem smaku Ona ma swoistą śmietankę aczkolwiek ja bym również Zastąpić słodką 18 kropka Kwaśno Wtedy bardziej jakby to osiemnastka nada nada nada charakteru Jajecznica Gordon Ramsay Thomas Swój specjalny przepis na idealną jajecznicę która jest kremowa puszysta i bardzo smak Sekret polega Tak naprawdę na na temperaturze i na toczeń Jutro zrobimy powietrza w całym są jajecznicę Dzięki temu że jest lepszy Co podgrzewana później zdejmowany jest utrzymana stała temperatura Które nie przyciągają To jesteś bardzo bardzo fajna metoda człowiek bardzo Pracochłonna I po takich trzech czterech razach Gordon dodaje Sekret jedną może Ekran Fresh Wyobraź sobie że dzieci co będzie bardziej delikatna Aczkolwiek Znasz znasz Przypadku możemy śmiało dodać Coś innego to Ser mascarpone może być Serek naturalny zależy od tego jakie chcemy uzyskać żeby Ania Starmach jurorką must Ma swój perfekcyjny Przepis na jaja Najsmaczniejsze Na śniadanie I trikiem jest oddzielanie jeszcze przed włożeniem na patelnię Żółtek od białek pomysł nie jest zły Ale jest to tylko i wyłącznie dodanie sobie pracy ponieważ Możemy mieszać białka na Na patelni Włodek nie rozbijając Letnie łóżko widelcem Tylko silikon wałowa Tutaj chodzi o to żeby prostownikach białko powoduje potrzebuje więcej czasu żeby Żeby się ściąć natomiast żółtko tak jak tak jakby w ogóle można zjeść zjeść na surowo i nic nie chciałem Najsmaczniejsze Smażenie jajecznica według Janka Kuronia zaczynam od średniego gazuje rozpuszczania Masło Kastraci Istotne poziom gazu jest bardzo istotny ponieważ jeżeli Za bardzo rozgrzana patelnię Wielka zacząłem się za bardzo zasmażyć Białko robisz chrupiące przez marzę się wtedy jest niesmaczne koniec półpłynna gotowe danie Jeszcze na patelni ściągamy z gazu i Trzymamy po co Tutaj chodzi o to że wtedy Od spodu jajecznica jest Dobrze ścięte od góry Jesteś wilgotna I tak jakby Odruchowym Zamieszanie u teściowej lecznica spowodujemy że ono się tak bardzo fajnie bo balansuje Jeżeli chodzi o poziom wilgotność
d3zrlz5
d3zrlz5
Więcej tematów

Pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie lub jakiekolwiek inne wykorzystywanie treści dostępnych w niniejszym serwisie - bez względu na ich charakter i sposób wyrażenia (w szczególności lecz nie wyłącznie: słowne, słowno-muzyczne, muzyczne, audiowizualne, audialne, tekstowe, graficzne i zawarte w nich dane i informacje, bazy danych i zawarte w nich dane) oraz formę (np. literackie, publicystyczne, naukowe, kartograficzne, programy komputerowe, plastyczne, fotograficzne) wymaga uprzedniej i jednoznacznej zgody Wirtualna Polska Media Spółka Akcyjna z siedzibą w Warszawie, będącej właścicielem niniejszego serwisu, bez względu na sposób ich eksploracji i wykorzystaną metodę (manualną lub zautomatyzowaną technikę, w tym z użyciem programów uczenia maszynowego lub sztucznej inteligencji). Powyższe zastrzeżenie nie dotyczy wykorzystywania jedynie w celu ułatwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz korzystania w ramach stosunków umownych lub dozwolonego użytku określonego przez właściwe przepisy prawa.Szczegółowa treść dotycząca niniejszego zastrzeżenia znajduje siętutaj