Magda Gessler zdetronizowana. Sprawdź, czyj przepis na jajecznicę jest najlepszy na świecie
Jajecznica Gessler, Kuronia, Starmach, a może od Ramsaya? Testujemy razem z Marcinem Molikiem, szefem kuchni w restauracji Drukarnia, 4 triki. Najlepszy okazał się być właśnie sposób Anglika. Zobaczcie, jak zrobić jajecznicę wg Gordona.
Jajecznica to klasyk w polskiej ku… Rozwiń
Transkrypcja:
Jajecznica to klasyk w polskiej kuchni i na śniadanie Bardzo często pojawia się w polskich domach
Jesteśmy u Marcina Monika szefa kuchni wyraz
Drukarnia
Testujemy 4
Przepisy na gwiazdorskiej jajecznica
Tatrzańska jajecznica po góralsku Magdy Gessler pochodzi z książki schronisko smaków czyli moja kuchnia góral
Dzięki słodkie Śmietance jajka Będą jeszcze bardziej delikatne zobacz może tam jest dużo tłuszczu tłuszczu
Leśnikiem smaku
Ona ma swoistą śmietankę aczkolwiek ja bym również
Zastąpić słodką 18 kropka
Kwaśno
Wtedy bardziej jakby to osiemnastka nada nada nada charakteru
Jajecznica
Gordon Ramsay Thomas
Swój specjalny przepis na idealną jajecznicę która jest kremowa puszysta i bardzo smak
Sekret polega
Tak naprawdę na na temperaturze i na toczeń Jutro zrobimy powietrza w całym są jajecznicę
Dzięki temu że jest lepszy
Co podgrzewana później zdejmowany jest utrzymana stała temperatura
Które nie przyciągają
To jesteś bardzo bardzo fajna metoda człowiek bardzo
Pracochłonna
I po takich trzech czterech razach Gordon dodaje
Sekret jedną może
Ekran Fresh
Wyobraź sobie że dzieci co będzie bardziej delikatna
Aczkolwiek
Znasz znasz
Przypadku możemy śmiało dodać
Coś innego to
Ser mascarpone może być
Serek naturalny zależy od tego jakie chcemy uzyskać żeby
Ania Starmach jurorką must
Ma swój perfekcyjny
Przepis na jaja
Najsmaczniejsze
Na śniadanie
I trikiem jest oddzielanie jeszcze przed włożeniem na patelnię
Żółtek od białek pomysł nie jest zły
Ale jest to tylko i wyłącznie dodanie sobie pracy ponieważ
Możemy mieszać białka na
Na patelni Włodek nie rozbijając
Letnie łóżko widelcem
Tylko silikon wałowa
Tutaj chodzi o to żeby prostownikach białko powoduje potrzebuje więcej czasu żeby
Żeby się ściąć natomiast żółtko tak jak tak jakby w ogóle można zjeść zjeść na surowo i nic nie chciałem
Najsmaczniejsze
Smażenie jajecznica według Janka
Kuronia zaczynam od średniego gazuje rozpuszczania
Masło
Kastraci
Istotne poziom gazu jest bardzo istotny ponieważ jeżeli
Za bardzo rozgrzana patelnię
Wielka zacząłem się za bardzo zasmażyć
Białko robisz chrupiące przez marzę się wtedy jest niesmaczne koniec półpłynna gotowe danie
Jeszcze na patelni ściągamy z gazu i
Trzymamy po co
Tutaj chodzi o to że wtedy
Od spodu jajecznica jest
Dobrze ścięte od góry Jesteś wilgotna
I tak jakby
Odruchowym
Zamieszanie u teściowej lecznica spowodujemy że ono się tak bardzo fajnie bo balansuje
Jeżeli chodzi o poziom wilgotność