Trwa ładowanie...
d1iwcqx
08-05-2008 21:53

Jajka po wiedeńsku

Przepis

Jajka po wiedeńsku to wspaniała propozycja na białkowo-tłuszczowe śniadanie, które nasyci nas na długie godziny i sprawi, że będziemy mieć znacznie więcej energii. Zobacz, jak je przygotować.

d1iwcqx
3.0
(2 głosy)
Oceń:
Czas przygotowania:
Rodzaj diety:
Okazja:
Getty Images
Źródło: Getty Images
Składniki
  • 8 jajek
  • 4 łyżeczki masła
  • sól
Przepis

Jajka gotujemy na miękko. Jajka wybijamy do ogrzanych szklaenk. Do każdej szklanki wkładamy łyżeczkę masła. Podajemy na spodeczku z łyżeczką. Doprawiamy do smaku.

Przepis dodał użytkownik patii.1

Jajka po wiedeńsku
Kategoria przepisów
Sposób przygotowania
Główne składniki

Podziel się opinią

1

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d1iwcqx
d1iwcqx
d1iwcqx
d1iwcqx
Więcej tematów
d1iwcqx