Trwa ładowanie...
d1btqko
Porcję fasoli zamieniam w najlepsze smarowidło do grzanek. Zapieczone smakują genialnie

Porcję fasoli zamieniam w najlepsze smarowidło do grzanek. Zapieczone smakują genialnie

Poznaj przepis na aromatyczne grzanki czosnkowe z pastą z białej fasoli i parmezanem - idealną przystawkę lub przekąskę! Kremowa pasta powstaje z pieczonego czosnku, karmelizowanej cebuli, rozmarynu i ugotowanej fasoli, z dodatkiem masła, oliwy i odrobiny sosu sojowego. Całość doprawiona szczypiorkiem, parmezanem i podana na chrupiących grzankach. Grzanki pieczemy w 180°C przez 30–40 minut – w tym czasie czosnek zyskuje słodki, głęboki smak. To zdrowa, wegetariańska przekąska, która świetnie sprawdzi się na przyjęcia, śniadanie czy kolację.

d1btqko
d1btqko
Więcej tematów

Pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie lub jakiekolwiek inne wykorzystywanie treści dostępnych w niniejszym serwisie - bez względu na ich charakter i sposób wyrażenia (w szczególności lecz nie wyłącznie: słowne, słowno-muzyczne, muzyczne, audiowizualne, audialne, tekstowe, graficzne i zawarte w nich dane i informacje, bazy danych i zawarte w nich dane) oraz formę (np. literackie, publicystyczne, naukowe, kartograficzne, programy komputerowe, plastyczne, fotograficzne) wymaga uprzedniej i jednoznacznej zgody Wirtualna Polska Media Spółka Akcyjna z siedzibą w Warszawie, będącej właścicielem niniejszego serwisu, bez względu na sposób ich eksploracji i wykorzystaną metodę (manualną lub zautomatyzowaną technikę, w tym z użyciem programów uczenia maszynowego lub sztucznej inteligencji). Powyższe zastrzeżenie nie dotyczy wykorzystywania jedynie w celu ułatwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz korzystania w ramach stosunków umownych lub dozwolonego użytku określonego przez właściwe przepisy prawa.Szczegółowa treść dotycząca niniejszego zastrzeżenia znajduje siętutaj