Trwa ładowanie...
d30xy69
14 stycznia 2009, 08:45

Zupa włoska

Przepis
Oceń jako pierwszy:
d30xy69
Składniki
  • 2koski rosołowe (ewentualnie gotowy rosół) , makaron świderki,śmietana,2łyżki mąki 2 żółtka 4 dag sera żółtego startego.
Przepis

Ugotować makaron,wywar podprawić z zawiesiną z mąki i zagotować, połączyć ze smietaną roztrzepaną z żółtkami.Makaron wrzucić na makaron, i wylać gorący rosół .JEST BARDZO DOBRE POLECAM.

Przepis dodał użytkownik weronika5813

Podziel się opinią

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d30xy69
d30xy69
d30xy69
Więcej tematów
d30xy69

Pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie lub jakiekolwiek inne wykorzystywanie treści dostępnych w niniejszym serwisie - bez względu na ich charakter i sposób wyrażenia (w szczególności lecz nie wyłącznie: słowne, słowno-muzyczne, muzyczne, audiowizualne, audialne, tekstowe, graficzne i zawarte w nich dane i informacje, bazy danych i zawarte w nich dane) oraz formę (np. literackie, publicystyczne, naukowe, kartograficzne, programy komputerowe, plastyczne, fotograficzne) wymaga uprzedniej i jednoznacznej zgody Wirtualna Polska Media Spółka Akcyjna z siedzibą w Warszawie, będącej właścicielem niniejszego serwisu, bez względu na sposób ich eksploracji i wykorzystaną metodę (manualną lub zautomatyzowaną technikę, w tym z użyciem programów uczenia maszynowego lub sztucznej inteligencji). Powyższe zastrzeżenie nie dotyczy wykorzystywania jedynie w celu ułatwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz korzystania w ramach stosunków umownych lub dozwolonego użytku określonego przez właściwe przepisy prawa.Szczegółowa treść dotycząca niniejszego zastrzeżenia znajduje siętutaj